De werking van Cacao

Cacao, en dan bedoel ik echte ceremoniële cacao, niet de warme chocomel die je op het terras bestelt, is een krachtig middel dat diepgaande heling en persoonlijke groei bevordert. Ik neem je mee in de magie en voordelen van cacao.

Lees meer »

Hoe Ik Leer met Persoonlijke Ervaringen

Er zijn verschillende manieren om te leren, maar voor mij is er één benadering die eruit springt: leren door te ervaren. Het was Marieke van de Bewustzijnsschool die me op deze benadering wees, en eindelijk voelde ik me begrepen.

Lees meer »

Een Gids naar Liefdevol Leven

In de hectiek van het dagelijks leven vergeten we soms om met liefdevolle aandacht te leven. We worden vaak meegesleept door onze verplichtingen, de verwachtingen van anderen en de constante druk om te presteren.

Lees meer »

De kracht van Meditatie is voor iedereen beschikbaar!

Voor veel vrouwen kan het leven behoorlijk hectisch zijn. Een baan, sociale verplichtingen, misschien een relatie en familieverplichtingen; het lijkt wel alsof er altijd wel iets is dat je aandacht opeist. Te midden van al deze drukte kan het gemakkelijk zijn om jezelf te verliezen en je eigen welzijn te verwaarlozen. Ik heb het gezien en zelf ervaren en.. een manier gevonden om er mee om te gaan. 

Lees meer »

De Lekkerste Cacao komt uit Bali!

Cacao, een geschenk van de natuur, vaak ruw en bitter, zoals het leven zelf. Maar wat als ik je vertelde dat er een manier is om de volle, zachte pracht van cacao te ervaren, zoals je het nog nooit eerder hebt geproefd? Een telefoontje van Thimo, de eigenaar van Jungle Delicacy, veranderde alles voor mij.

Lees meer »

Waarom Mediteren niet zweverig is

In een wereld die voortdurend draait om actie, prestatie en constante prikkels, kan het idee van mediteren soms als zweverig worden afgedaan. Toch is meditatie allesbehalve zweverig; het is eerder een krachtige tool die ons helpt om te verankeren in het hier en nu, onze innerlijke rust te vinden en ons bewustzijn te vergroten. Het stelt ons in staat om te ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven en diepere verbindingen te maken met onszelf en onze omgeving. Dit leidt tot meer rust en tevredenheid, waardoor we een fijner leven kunnen leiden.

Lees meer »

Diepe rust is helend

In de constante stroom van ons drukke leven wordt ons zenuwstelsel voortdurend belast. Elk moment, elke ervaring wordt fysiek opgeslagen in ons lichaam, soms is dat merkbaar. Denk aan gespannen schouders na een hectische dag, een knoop in de maag na kritiek, of een lichte hoofdpijn na uren achter een scherm te hebben gezeten.

Lees meer »