Hi, ik ben Merel

Jarenlang heb ik in de commerciële sector verschillende teams aangestuurd. Ik was succesvol, werkte voor de mooiste bedrijven maar ik miste iets in mijn leven. Mijn doel was een leven waarin je leeft! Ik wilde altijd al alles 100% ervaren. Ik deed dat met hard werken en overal tegelijk willen zijn. Hoge pieken en diepe dalen, het hoorde er allemaal bij dacht ik. Door de behoefte aan een rustpunt startte ik met yoga en later met meditatie. Hiermee ontdekte ik dat ervaren niet enkel zit in zoveel mogelijk dingen op een dag doen of zo extreem mogelijk voelen maar dat stilstaan juist zorgt voor meer focus en verbinding met mezelf. 

In de afgelopen 7 jaar heb ik mezelf ontwikkeld op het gebied van ontspanning, meditatie, yoga, het organiseren van ceremoniële bijeenkomsten, reiki en andere vormen van lichaamswerk. Nu deel ik graag mijn kennis en ervaring om jou te helpen op jouw pad van innerlijke groei en verbinding.

Ik focus mij op een verbonden ontspannen leven in vertrouwen. Wanneer ik in verbinding ben met mezelf blijf ik trouw aan mezelf en kan ik mijn eigen authentieke leven leiden. Vanuit mijn eigen ervaring en kennis over meditatie, persoonlijke ontwikkeling en ontspanning help ik jou ook een fijn en authentiek leven te leiden.

De basis blijft voor mij wel 1 moment voor mezelf per dag. In mijn geval is dat meestal een ochtendmeditatie, het is nog steeds de manier om bij mezelf in te tunen, een clear mind te krijgen en contact met mijn lichaam te maken.
Zo blijf ik uit de ratrace van de dag en kan ik ook stilstaan bij wat ik die dag nodig heb om er een goeie dag van te maken. Zo voel ik me minder geleefd en sta ik aan het roer van mijn eigen leven.

Met een diepe liefde voor het organiseren van events en het verbinden van mensen, heb ik besloten mijn focus te leggen op het samenbrengen van vrouwen en het verdiepen van spirituele connecties. Het creëren van verbinding, zowel met elkaar als met vrouwelijke energie, vormt de basis waaruit de krachtige magie ontstaat telkens wanneer we samenkomen.

Mijn ceremonies & events worden gekenmerkt als veilig, rustgevend en zacht. Hier is ruimte voor alles, en samen reflecteren we in zelfliefde. Het is een waardevol cadeau voor jezelf, waar je de vrijheid hebt om te voelen wat altijd onderdrukt is. Met liefde faciliteer ik deze dagen en creëer ik een open ruimte voor eenieder, zonder enig oordeel. Ik kijk ernaar uit om jou te verwelkomen op deze ceremonie en samen op reis te gaan naar zelfontdekking en welzijn.

Daarnaast ben ik gek op water, samen met mijn liefde zeil ik iedere zomer. Voor mij is dat ultiem in de flow leven! Je bent volledig afhankelijk van de natuur, het kan altijd anders lopen en leeft de hele dag buiten. Naast het buiten zijn ben ik ook graag onder de mensen, hou ik van gezelligheid en leer ik graag nieuwe mensen kennen. Het liefst leer ik iedere dag

 

Naast dit bedrijf ben ik coach bij bbb health boutique. Een fijne plek voor vrouwen die willen werken aan een gezonde leefstijl waarbij body, food & mind centraal staan.