Welkom!

3 verhalen over mijn transformatie van angst, stress en onzekerheid naar een leven vol vertrouwen, vrijheid en liefde. 

Ik kom uit twee werelden...

En daar pluk ik nu de vruchten van! Mijn ouders gingen uit elkaar toen ik drie was, waardoor ik opgroeide in twee volledig verschillende gezinssituaties. De vrije, alternatieve wereld van mijn moeder stond mijlenver af van de prestatiegerichte omgeving van mijn vader, waarin sociale status en aanzien belangrijk waren. Sinds jonge leeftijd ben ik op zoek naar mijn eigen pad. Hoewel ik vaak twijfelde, heb ik nu mijn weg gevonden door te leren vertrouwen op mijn intuïtie en door mijn eigen pad te volgen, zelfs als dat betekende dat ik tegen de stroom in moest zwemmen. De dualiteit van mijn opvoeding koester ik enorm; het heeft me gevormd en geleerd hoe ik mijn eigen weg kan vinden. Het heeft me gebracht op de plek waar ik nu ben; stevig in het leven met een unieke combinatie van nuchterheid en spiritualiteit.

Ik vloog uit de bocht.. 

In mijn zoektocht naar mijn eigen pad raakte ik verstrikt in de ratrace van het leven, gefixeerd door prestaties en maatschappelijk aanzien. Ik streed voor die prestigieuze baan die indruk zou maken op anderen, en deed mijn uiterste best om aan alle verwachtingen te voldoen. Maar mijn overvolle agenda en de constante druk om te presteren maakten me steeds ongelukkiger, onzekerder en verdrietiger. Totdat ik besefte dat er iets moest veranderen. Yoga en meditatie werden mijn toevluchtsoorden, waar ik ontdekte dat echte verbinding en rust niet voortkomen uit meer doen, maar juist uit stilstaan en naar binnen keren.

In 2021 begon mijn reis naar ontspanning, meditatie, yoga, ceremoniële bijeenkomsten, reiki en lichaamswerk. Nu deel ik mijn kennis om jou te helpen op jouw pad van innerlijke groei, liefde en vertrouwen.

Ik vond kracht in kwetsbaarheid

Mijn kinderwens die onvervuld bleef, was wellicht nog diepgaander, kwetsbaarder en ingrijpender dan mijn strijd tegen de drukte en verwachtingen in mijn carrière. Zeven jaar lang hebben mijn partner en ik gevochten voor een kindje. Hoop, verdriet, boosheid, teleurstelling en liefde kleurden onze weg. Ik doorliep talloze wegen, van ziekenhuizen tot voedingsexperts, waarzeggers, spirituele gidsen en alternatieve genezers in de hoop mijn kinderwens te vervullen. 

Deze intense reis heeft me geleerd dat liefdevolle aandacht voor wat echt belangrijk is, essentieel is voor innerlijke vrede. Na veel mediteren, acceptatie en het omarmen van liefde en zachtheid, heb ik eindelijk rust gevonden. In deze staat van bewustzijn kijk ik nu naar mijn leven, koester ik de tijd met mijn partner en geniet ik van de kinderen om me heen. Ik weet dat mijn persoonlijke reis anderen kan inspireren.

Op de hoogte blijven?