Annuleringsbeleid Retreats 

Bij het annuleren van je deelname aan een retreat geldt het volgende annuleringsbeleid:

  • Bij annulering tot 60 dagen voor aanvang van het retreat: recht op 90% van de terugbetaling.
  • Bij annulering binnen 30-59 dagen voor aanvang van het retreat: 50% van de totale kosten worden terugbetaald.
  • Bij annulering binnen 15-29 dagen voor aanvang van het retreat: 25% van de totale kosten worden terugbetaald.
  • Bij annulering binnen 14 dagen voor aanvang van het retreat: geen restitutie.

Dit beleid is ontworpen om de organisatie van onze retreats soepel te laten verlopen en anderen op de wachtlijst de mogelijkheid te geven om deel te nemen. In geval van noodgevallen of onvoorziene omstandigheden kan het beleid worden herzien, op voorwaarde dat de klant de annulering zo snel mogelijk en met een geldige reden meldt.

Mocht je verdere vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op. Dank voor je medewerking.

Annuleringsbeleid Mindful Gatherings

Bij het annuleren van een kaartje voor een evenement geldt dat u tot 10 dagen voor het evenement kunt annuleren, met recht op teruggave van het volledige bedrag. Daarna gelden de volgende vergoedingen:

  • Bij annulering binnen 9 dagen voor de start van het evenement: 50% van de overeengekomen prijs.
  • Bij annulering binnen 2 dagen voor de start van het evenement: 75% van de overeengekomen prijs.
  • Bij annulering op de dag zelf: 100% van de overeengekomen prijs.

Dit beleid is ontworpen om de organisatie van onze mindful events soepel te laten verlopen en degenen die op de wachtlijst staan de mogelijkheid te geven om deel te nemen. In geval van noodgevallen of onvoorziene omstandigheden kan het beleid worden herzien, op voorwaarde dat de klant de annulering zo snel mogelijk en met een geldige reden meldt. Mocht u verdere vragen hebben, neem dan gerust contact met mij op. Dank voor uw medewerking.

Annuleringsbeleid 1op1 Sessies

Bij het annuleren van een 1-op-1 sessie wil ik je vragen om mij minstens 24 uur van tevoren op de hoogte te stellen als je een geplande sessie wilt annuleren.

  • Bij annuleringen binnen 24 uur voor de geplande sessie breng ik het volledige sessietarief in rekening.
  • Als het nodig is om een sessie te herplannen, kun je dit kosteloos doen mits je dit ten minste 24 uur van tevoren aangeeft.
  • Bij het niet verschijnen voor een geplande sessie zonder voorafgaande kennisgeving breng ik het volledige sessietarief in rekening.

In geval van noodgevallen of onvoorziene omstandigheden begrijp ik dat de situatie buiten je controle kan liggen. Ik sta open voor herziening van het beleid, mits je de annulering zo spoedig mogelijk en met een geldige reden meldt.

Retourbeleid

Bij de aankoop van een product heeft u tot 14 dagen na ontvangst de mogelijkheid om het product zonder opgave van reden te retourneren. Indien het product beschadigd is of de verpakking meer beschadigd is dan nodig is om het product te proberen, behouden wij het recht om een waardevermindering van het product in rekening te brengen. Zorg ervoor dat het product bij retour goed verpakt is.

Let op: Het retour sturen van een online meditatie is niet mogelijk.

Indien u gebruik wilt maken van uw herroepingsrecht, neem dan contact met ons op via welkom@merelvandenbemd.nl.

Product ruilen?

Wilt u uw product ruilen? Dat is geen enkel probleem. Neem hiervoor contact met ons op via welkom@merelvandenbemd.nl. Houd er rekening mee dat de kosten voor de terugzending van het product voor uw eigen rekening zijn.