Cacao Ceremonie 

Open je hart voor meer liefde en vertrouwen

Welkom in de betoverende wereld van cacao!
Stap binnen en laat jezelf onderdompelen in de magie van deze eeuwenoude traditie.

Cacao ceremonies, ook wel bekend als "sacred chocolate rituals", zijn een buitengewone manier om diep te verbinden met jezelf, anderen en de wereld om je heen. De pure kracht van cacao, gecombineerd met intentionele rituelen, creëert een ruimte voor zelfontdekking, heling en transformatie.

Met mijn zachte, liefdevolle begeleiding neem ik je mee op een innerlijke reis waarin je jezelf volledig kunt openen voor de helende kracht van cacao. Ik moedig je aan om open te staan voor alles wat er in jou leeft en het leven te vieren!


Of je nu op zoek bent naar persoonlijke groei, emotionele heling, spirituele verbinding of gewoon een moment van rust en ontspanning, een cacao ceremonie is de perfecte manier om diep in jezelf te duiken en je hart te openen.

Ben je klaar om de kracht van cacao te omarmen? 

De werking van Cacao

Cacao is een hartopener die helpt bij het vergroten van inzicht en bewustzijn.

Het stelt ons in staat om naar binnen te reizen, verbinding te maken met ons hart, patronen bloot te leggen, bewustzijn te vergroten en ons te ondersteunen op ons pad van persoonlijke groei. In plaats van nieuwe zaken te creëren, brengt cacao bestaande processen naar de oppervlakte en biedt het inzicht. Het vergemakkelijkt het maken van verbinding met ons hart en onze ware zelf. Cacao werkt als een zachte kracht die ons helpt om te voelen.

Cacao zit boordevol antioxidanten en mineralen, en geeft een boost aan ons immuunsysteem. Bovendien verbetert cacao onze stemming en heeft het een positief effect op onze gemoedstoestand. Dit brengt vaak inspiratie en een creatieve flow met zich mee. Cacao helpt ook ontspannen en brengt rust in zowel ons hoofd als ons lichaam. Het geeft ons een liefdevol, gelukzalig en veilig gevoel.

Lees hier alle andere redenen waarom ik zo dol ben op cacao <3!

Cacao Ceremony at Home!

Creëer een intiem moment van zelfverbinding

Geniet van een persoonlijke cacao ceremonie in het comfort van je eigen huis. Of je nu alleen bent of samen met vrienden, creëer een moment waarin je je volledig kunt afstemmen op jezelf. De ceremoniale cacao, begeleide meditatie, helende muziek en een persoonlijke boodschap worden allemaal geleverd in één handige box. Je kunt aangeven voor hoeveel personen je cacao wilt ontvangen.

Cacao is een liefdevol product en verdient ook liefdevolle behandeling. Neem de tijd voor deze fijne thuis ceremonie en ontvang in jouw pakket een prachtige boodschap die je kunt gebruiken tijdens je eigen ceremonie.

Voor €16,90 heb jij je eigen ceremonie al thuis! 

Cacao Ceremonie op maat

Verdiep en verrijk jullie vriendschap met een op maat gemaakte cacao ceremonie

Wil je graag een unieke en betekenisvolle ervaring delen met een groep vriendinnen of jouw team? Dat kan met een cacao  ceremonie op maat.


Tijdens een cacao ceremonie krijgen jullie de kans om de vriendschap op een dieper niveau te verkennen en te versterken. Deze bijzondere ceremonie, gebaseerd op jullie individuele behoeften, zal speciaal op maat worden samengesteld.

De prijs van de ceremonie zal worden afgestemd op jullie specifieke wensen en behoeften. Ik geloof in de waarde van maatwerk en zal er alles aan doen om jullie een onvergetelijke ervaring te bieden.

Of jullie nu een groep vriendinnen zijn die al jarenlang samen zijn of net elkaar hebben leren kennen, een cacao ceremonie kan een waardevolle toevoeging zijn aan jullie vriendschap. Het biedt een moment van bezinning, heling en verbinding, waarin jullie samen kunnen groeien en bloeien.

Neem contact met me op en laten we samen een onvergetelijke cacao ceremonie plannen die perfect aansluit bij jullie behoeften en wensen. Laat de magie van de cacao jullie vriendschap verrijken en verdiepen als nooit tevoren.

Ervaringen van eerdere deelnemers

De ervaring van Karina

Wat een fijne ceremonie! Er was verbinding, zachte kracht en alles mocht er zijn. 
De energie en stem van Merel stralen rust uit. De tijd was er even niet meer en ik heb mijn kern mogen voelen. Wanneer er verdriet was mocht dit er zijn en voelde ik mij veilig. Door de zachte aanrakingen kon ik nog meer zakken in mijn lichaam. Ik ging weg met een boost vrouwelijke zachte kracht en dat was heerlijk om te mogen ervaren.

De ervaring van Winanda

Merel haar stem brengt je instant in een andere wereld. Ze creëert een veilige, fijne omgeving waar alles er mag zijn. Echt een moment voor jezelf om tot jezelf te komen en de verbinding tot jezelf te vinden.

Een hele fijne begeleiding en oefeningen die jou in dit proces helpen.

Ik vond het heel fijn, echt een cadeau aan jezelf. Ik kan het zeker elke vrouw kan aanraden.

De ervaring van Nina

Dit was precies wat ik nodig had! Een veilige warme omgeving gecreëerd waarin ik echt de ruimte kon nemen om mezelf te gronden en tot rust te komen. Reflectie op het verleden en fijne intenties voor de toekomst neem ik mee. Alles wat ik achter wil laten, laat ik hier.

 

Het was een magische en aardende ervaring. Geweldig!

Olga

Bedankt voor de ontzettend mooie ceremonie. De warmte, muziek en beleving voelde ik van binnen. Wat fijn dat dit soort momenten bestaan, om zo samen te komen en open te stellen met name de cacao was daarbij erg bijzonder. Ik ben dankbaar. Wat een mooi cadeau!

Maaike

Ik vond het heel fijn! Het was intiem en alles zag er zo mooi uit. Mijn zintuigen kregen een kadootje! Fijn dat het zo persoonlijk is om cacao te delen. De cacao vond ik heel lekker en de oefeningen waren waardevol. Ik hou ontzettend van de zachtheid in jouw ceremonie. Jouw stem en de low van de middag, dankjewel! 

Paula

Lieve Merel, dank je wel voor deze mooie sessie. Je hebt een fijne, veilige sfeer neergezet. Stap voor stap nam je ons mee op reis langs het oude naar het nieuwe. Het was een mooie ervaring met een fijne groep op een mooie locatie.