De Lekkerste Cacao komt uit Bali!

Gepubliceerd op 3 april 2024 om 12:40

Cacao, een geschenk van de natuur, vaak ruw en bitter, zoals het leven zelf. Maar wat als ik je vertelde dat er een manier is om de volle, zachte pracht van cacao te ervaren, zoals je het nog nooit eerder hebt geproefd? Een telefoontje van Thimo, de eigenaar van Jungle Delicacy, veranderde alles voor mij.

Thimo vroeg me om zijn cacao te proeven, en nieuwsgierig als ik was, stemde ik ermee in. En wauw! Wat een openbaring was dat! De cacao was niet alleen zacht, maar ook vol van smaak. Het was alsof elke slok een omhelzing was, een uitnodiging om te genieten van de zachtheid en liefdevolle energie die de cacao uitstraalde.

Vanaf dat moment wist ik dat deze cacao perfect zou passen bij mijn ceremonies, die worden gekenmerkt door rust, ontspanning en een zachte maar toch krachtige innerlijke reis. Het was alsof de cacao en mijn ceremonies voor elkaar waren bestemd.

Maar wat maakt Jungle Delicacy cacao zo bijzonder?

Het begint bij de bron - meer dan 20 lokale boeren die nauw samenwerken met Thimo. Voor hem was het een radicale omschakeling: van een kok in Nederland naar een leven gewijd aan rust, ontspanning en genieten. Zijn missie omvat niet alleen het creëren van heerlijke cacao, maar ook het ondersteunen van de lokale gemeenschappen op Bali.

Maar het gaat verder dan alleen de smaak. Jungle Delicacy zet zich in voor een kortere toeleveringsketen en ondersteunt Balinese boeren en hun families rechtstreeks. De producten zijn niet alleen natuurlijk en puur, maar vertegenwoordigen ook een duurzame levensstijlkeuze. Een super mooi bedrijf om mee samen te werken dus!

De magie van deze zachte Balinese cacao is dat het niet alleen je smaakpapillen verwent, maar ook een ontspannend effect heeft op je hele lichaam. Het geeft je een energieke boost zonder de bijwerkingen van koffie.

Wat een prachtige manier om voor jezelf te zorgen!

Maar wat nog mooier is, is dat je deze magie zelf kunt ervaren. Of het nu is tijdens een ceremonie of gewoon thuis met vrienden en geliefden. Ik biedt een cacao box waarmee je thuis je eigen ceremonie kunt creëren, een moment van rust en verbinding. Of kom langs voor een live ceremonie en laat je onderdompelen in de zachte energie van de cacao.

Laten we samen de magie van cacao delen, een beweging die niet alleen de smaakpapillen verwent, maar ook de levens van boeren in tropische gebieden transformeert. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om je eigen cacao te bestellen bij Jungle Delicacy. Want in elke slok proef je niet alleen de rijke smaak van cacao, maar ook de verhalen, tradities en liefde die erachter schuilen.

Ik ben reuze benieuwd naar jou ervaring! 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.