1Day retreat: Unwind

Zondag 13 augustus 12:30-20:00

Een dag die in het teken staat van onthaasten, verstillen, tijd voor zelfliefde en rust vinden in de dagelijkse drukte. 

Unwind, zodat je volledig aanwezig kunt zijn. Echt kunt voelen en zodat je kunt ontdekken dat je lichaam alle antwoorden al weet.

Doe het rustig aan, zodat je... jezelf kunt ontmoeten.'

Deze dag is voor jou!

Behoefte aan een dag vol rust, natuur, verbinding, lekker biologisch eten, ontspanning en aandacht voor jou? Geen verplichtingen, geen takenlijst en geen afleidingen van buiten. Enkel en alleen aandacht voor het hier en nu. 

De dag draait om unwinding en dat doen we door middel van meditatie, ontspanningsoefeningen, ademhaling, schrijfopdrachten en stilte. Alles wat je nodig hebt om weer op de pauzeknop te drukken en dichter bij jezelf te komen.

Op deze dag maak je verbinding met jezelf. Een dag waar je echt even helemaal niets hoeft. Jouw lichaam en geest praten voortdurend tegen je. Ook in een taal zonder woorden. Ontspan, verzacht en luister.

Stap uit de ratrace en kies voor tijd voor jezelf!

Herken jij dit? 

Een volle agenda, hoge verwachtingen van jezelf, het moet allemaal kunnen,  jij wilt voluit leven dus die volle agenda hoort daar gewoon bij? Je hoort jezelf vaak zeggen: "het gaat goed, druk maar goed". Stiekem zou je ook wel eens meer rust willen ervaren en snak je af en toe naar ontspanning maar vind je dit lastig om in te plannen in je leven? 
Dan is deze dag voor jou!

Zeg jij tegen de ander, zorg goed voor jezelf, neem een dagje vrij maar doe je dit zelf nooit? 

Stel je nou eens voor dat er een plek is waar je tot jezelf kunt komen. Waar je helemaal jezelf kunt zijn, de rust kunt vinden die je zoekt en kunt verbinden met vertrouwen en liefdevolle energie. Deze plek zit in jou en daarmee gaan we verbinding maken. 

Wat kun je allemaal verwachten tijdens de dag?

 • Meditatie
 • Verbinden met de natuur
 • Ontspanningsoefeningen & Ademwerk
 • Stilte 
 • Organic healthy dinner
 • Schrijfopdrachten
 • Delen van ervaringen, inzichten en vragen

Wat neem je mee naar huis?

 • Een ontspannen en geïnspireerd jij.
 • Nieuwe inzichten van hoe jouw gedachten werken.
 • Handvatten om te ontspannen en om contact met jezelf te maken.
 • Vertrouwen in je lichaam, intuïtie en je gevoel.
 • Een liefdevolle mindset; genieten van wat het leven je allemaal brengt. 
 • Meer verbinding en liefde in je leven.

Locatie Natuureiland Jisp

Een prachtig onbewoond eiland midden in een weids natuurgebied – in het dorpje Jisp – nog geen half uur vanaf Amsterdam.

Puur natuur, een groen paradijs. Het eiland is wordt met liefde onderhouden door de eigenaren Bart en Nienke en dat is te merken. Het is gevuld met prachtige wandelpaden, heerlijke hoekjes en  fantastisch uitzicht.

Je wordt met de boot opgehaald zodat je meteen al afstand voelt met het dagelijks leven. Het is een plek waar we bij elkaar komen om op te laden. 

Goed om te weten. Bijna elke dag is een buitendag! Het kan een enkele keer gebeuren dat er extreme regenval of wind voorspeld wordt. In dat geval proberen we deze dag te verschuiven naar een andere datum.


Ervaar de natuur, de verbinding en balans

Waarom met Merel & Karina? 

Ik, Merel ben een mix van ‘praktisch’ en ‘spiritueel’. Met beide benen sta ik in het leven en kan vanuit daar de verbinding met het universum voelen en meeliften op dat wat er nog meer is in deze wereld. Ik hou me dagelijks bezig met ontspanning en verzachting. En help jou te ontspannen, vanuit afstand te nemen en jouw leven en alles dat daarbij hoort liefdevol kunt bekijken. 

 

Kom je bij een ceremonie van mij (online of life) dan zul en de zachte sfeer meteen kunnen ervaren. De liefdevolle, open sfeer geeft iedereen de kans om volledig zichzelf te zijn zonder angst voor oordeel. 

 

Samen met Karina begeleid ik deze dag. Ik heb Karina leren kennen als een sterke vrouw die alles wat op haar pad komt doorvoelt en doorleeft. Daarnaast heeft ze de gave om altijd te zien wat er bij de ander leeft en dat door middel van zachte vragen helder te maken. Met haar liefdevolle zijn brengt ze altijd en overal verdieping

Sale!

Het Verdiepingspakket

€ 346,00 € 291,00
Sale!

Het Verdiepingspakket

€ 346,00 € 291,00

Integreer de sensatie van ontspannen, loslaten en vertrouwen nog dieper!

3 individuele ontspanningssessies en een gratis deelname aan een cacao ceremonie (ter waarde van €49).

Dit zeggen mensen over samenwerking met mij. 

De ervaring van Nancy

Heel erg bedankt voor jullie gastvrijheid, vertrouwen, inzichten, mooie woorden, lekkere snacks en salades en nog veel meer. Ik ben helemaal ontspannen en opgeladen. Ik raad dit iedereen aan om eens te doen. Geen telefoon, geen tijd, niks moeten maar genieten van de rust, jezelf en de mooie omgeving. De tijd vloog voorbij! 

De ervaring van Anouk

Wat een ontzettende bijzondere en fijne dag! Het was boven mijn verwachtingen. Ik heb mezelf op een andere manier leren kennen, waar ik mee door wil. Jullie zijn zacht, begripvol en bij jullie voel je je op je gemak, soort van 'thuis'. Bedankt voor alles en ik kom zeker terug!

De ervaring van Marleen
Wat een prachtige dag vol liefde, vertrouwen, inspiratie, uitdaging, stilte en verbinding! Wat is het toch belangrijk om zielezorg te doen en je te blijven voeden door liefdevolle en inspirerende vrouwen. Met grote dankbaarheid, tot een volgende keer!