Cacao Ceremonie 

Open je hart voor meer liefde en vertrouwen

Beleef de magie van een cacao ceremonie!
Dit ritueel brengt je dichter bij jezelf en anderen, en bevordert heling en groei.

Of je nu zoekt naar persoonlijke ontwikkeling, emotionele heling, spirituele verbinding of ontspanning, een cacao ceremonie biedt een diepe ervaring.
Onder mijn liefdevolle begeleiding ontdek je de kracht van cacao.

Ben je klaar om de kracht van cacao te omarmen? 

De werking van Cacao

Cacao is een hartopener die helpt bij het vergroten van inzicht en bewustzijn.

Cacao helpt ons naar binnen te reizen, verbinding te maken met ons hart en bestaande patronen bloot te leggen, wat ons ondersteunt in persoonlijke groei. Het zit boordevol antioxidanten en mineralen, verbetert onze stemming, brengt rust en ontspanning, en geeft ons een liefdevol en veilig gevoel.
Lees hier meer over de werking van Cacao. 

Lees hier alle andere redenen waarom ik zo dol ben op cacao <3!

Cacao Ceremony at Home!

Thuis Cacao Ceremonie Pakket: Verbinding en Verwennerij

Geniet van een persoonlijke cacao ceremonie thuis, alleen of met vrienden. Ontvang ceremoniële cacao, begeleide meditatie, helende muziek en een persoonlijke boodschap, allemaal in één handige box. Geef aan voor hoeveel personen je cacao wilt ontvangen en ervaar de liefdevolle verzorging van dit bijzondere product.

Voor €17,90 heb jij je eigen ceremonie al thuis! 

Cacao Ceremonie op maat

Verdiep en verrijk jullie vriendschap met een op maat gemaakte cacao ceremonie

Ervaar een unieke en betekenisvolle ceremonie met vriendinnen of je team met een op maat gemaakte cacao ceremonie.

Verken en versterk jullie vriendschap op een dieper niveau tijdens deze bijzondere ceremonie, speciaal afgestemd op jullie individuele behoeften en wensen. Neem contact op voor een onvergetelijke ervaring die jullie band verrijkt en verdiept met de magie van cacao.

Prijs vanaf €250 voor een kleine groep, exclusief locatie kosten.

Ervaringen van eerdere deelnemers

De ervaring van Karina

Wat een fijne ceremonie! Er was verbinding, zachte kracht en alles mocht er zijn. 
De energie en stem van Merel stralen rust uit. De tijd was er even niet meer en ik heb mijn kern mogen voelen. Wanneer er verdriet was mocht dit er zijn en voelde ik mij veilig. Door de zachte aanrakingen kon ik nog meer zakken in mijn lichaam. Ik ging weg met een boost vrouwelijke zachte kracht en dat was heerlijk om te mogen ervaren.

De ervaring van Winanda

Merel haar stem brengt je instant in een andere wereld. Ze creëert een veilige, fijne omgeving waar alles er mag zijn. Echt een moment voor jezelf om tot jezelf te komen en de verbinding tot jezelf te vinden.

Een hele fijne begeleiding en oefeningen die jou in dit proces helpen.

Ik vond het heel fijn, echt een cadeau aan jezelf. Ik kan het zeker elke vrouw kan aanraden.

De ervaring van Nina

Dit was precies wat ik nodig had! Een veilige warme omgeving gecreëerd waarin ik echt de ruimte kon nemen om mezelf te gronden en tot rust te komen. Reflectie op het verleden en fijne intenties voor de toekomst neem ik mee. Alles wat ik achter wil laten, laat ik hier.

 

Het was een magische en aardende ervaring. Geweldig!

Olga

Bedankt voor de ontzettend mooie ceremonie. De warmte, muziek en beleving voelde ik van binnen. Wat fijn dat dit soort momenten bestaan, om zo samen te komen en open te stellen met name de cacao was daarbij erg bijzonder. Ik ben dankbaar. Wat een mooi cadeau!

Maaike

Ik vond het heel fijn! Het was intiem en alles zag er zo mooi uit. Mijn zintuigen kregen een kadootje! Fijn dat het zo persoonlijk is om cacao te delen. De cacao vond ik heel lekker en de oefeningen waren waardevol. Ik hou ontzettend van de zachtheid in jouw ceremonie. Jouw stem en de low van de middag, dankjewel! 

Paula

Lieve Merel, dank je wel voor deze mooie sessie. Je hebt een fijne, veilige sfeer neergezet. Stap voor stap nam je ons mee op reis langs het oude naar het nieuwe. Het was een mooie ervaring met een fijne groep op een mooie locatie.