Mijn Aanbod

Mijn werk wordt gekenmerkt door een zachte aanpak, met een focus op ontspanning en het opbouwen van vertrouwen en liefde voor het leven. 

Bekijk hier mijn huidige aanbod!

Meditatie
Cursus

Een inspirerende 6-weekse online meditatiecursus, volledig gericht op liefdevolle zelfzorg en flexibel te volgen in je eigen tempo. 

Losse
Meditatie(pakketten)

Losse meditaties en meditatiepakketten om dichter bij jezelf te komen. Altijd downloadbaar, zodat je levenslang toegang behoudt.

1-op-1
Ontspanningssessie

Kom volledig terug bij jezelf met deze zachte sessie. Laat alles los en ervaar de liefdevolle aanwezigheid in je hele lichaam in diepe ontspanning.

Cacao
Ceremonies

Ervaar de magie van een cacao ceremonie, bevorder heling en groei, en ontdek de kracht van cacao onder mijn begeleiding.

1op1
Traject

Ontdek een diepgaande reis
naar liefde, vertrouwen, heling, en innerlijke rust met onze 1-op-1 sessies tijdens dit traject.

Mindfulness
Workshops

Van stressmanagement tot mindfulness, beweging en ademhalingsbeheersing, bied ik op maat gemaakte workshops gericht op ontspanning en balans.

Reviews

Anne

Cacao Ceremonie

Gek op Cacao, Gek op jou! Dankjewel voor het meenemen in de meditatie. Fijn rustgevend. Naar binnen kunnen keren en de kaarten en opdrachten sloten mooi aan en geven weer nieuwe inzichten. 

Rianne

1op1 sessie

Een hele fijne en mooie ervaring. Haar fijne stem, liefdevolle energie en zachte aanrakingen zorgde ervoor dat ik uit mijn hoofd kon komen en in mijn lijf kon zakken. Iets wat ik normaal erg lastig vind. Ik vind het normaal vrij lastig om controle los te laten en me over te geven. Door de rust en warmte die Merel uitstraalt lukte dit wel en het was mooi om te ervaren dat loslaten eigenlijk heel veel rust en ontspanning geeft.

Anne

1op1 sessie

Merel laat je met haar zachte stem en uitnodigende instructies helemaal jezelf zijn, ik voelde mij meteen op mijn gemak bij Merel en kon me helemaal openstellen. Ze neemt echt de tijd om je te leren kennen en de 1-op-1 sessie zo op de behoefte en wat er op dit moment speelt aan te passen. Inmiddels heb ik meerdere sessies bij Merel bijgewoond en elke keer voelt het weer als thuiskomen, heel warm en welkom 😘