Online Meditatiecursus 2024

Schrijf je in voor de voorinschrijving van de online meditatiecursus en blijf op de hoogte van startdatum en details.

In 2024 lanceer ik een online meditatiecursus waarmee je jouw meditatiepraktijk kunt verdiepen, de kracht van stilte kunt ontdekken en verkennen, de magie van live samen mediteren kunt ervaren, en liefdevol bewustzijn in je leven kunt integreren.

Een Reis naar Innerlijke Rust en Verbinding

Deze cursus is geboren uit mijn diepe liefde voor meditatie en mijn wens om een diepere connectie te voelen met mijn luisteraars op Spotify. Ik geloof dat samen mediteren een verdiepende dimensie toevoegt. Daarnaast deel ik graag de transformerende kracht die ik heb ervaren van stilte, liefdevol bewustzijn en meditatie.

Met deze online meditatiecursus laat ik je ervaren welke voordelen meditatie te bieden heeft. Naast de bekende voordelen zoals verminderde stress, betere slaap en verbeterde concentratie, brengt meditatie ook liefde, rust, geduld en vertrouwen, zowel in mezelf als in het leven. Het stelt me in staat om het leven te omarmen, de flow te voelen, en dat wil ik graag met jullie delen.

Mediteren kun je leren

Of je nu een beginner bent of al vele 'zituren' hebt doorlopen.

Deze online meditatiecursus is gemaakt om verdieping te bieden aan iedereen, ongeacht je ervaringsniveau. Laat je meevoeren naar een wereld van rust en stilte, terwijl je tegelijkertijd jezelf beter leert kennen.

Tijdens deze cursus staat de geleide meditatie centraal. Ik deel mijn kennis over meditatie en bied ruimte om te reflecteren op jouw eigen meditatie-ervaringen, waarbij je ook kunt leren van de ervaringen van anderen. Het is een unieke gelegenheid om inzichten te delen en samen te groeien in ons gezamenlijke meditatieavontuur.