Een persoonlijke meditatie speciaal voor jou gemaakt.

Heb je een persoonlijke vraag?  Ervaar je belemmeringen die je tegenhouden en wil je een patroon doorbreken? Wordt je geconfronteerd met een bepaald onderwerp in je leven? Ben je bezig bent met persoonlijke groei? Wil je graag in beweging komen of ben je op zoek naar een op maat gemaakte meditatie om te ontspannen en meer rust te vinden?

 

Door middel van een intakegesprek zorg ik ervoor dat ik jou en jouw behoeften goed begrijp. Hierdoor kan ik de meditatie nauwkeurig afstemmen op jouw wensen, energie en wat jij nodig hebt. 

Een meditatie die speciaal op jouw wensen of problemen is afgestemd, kan je helpen om een dieper contact met jezelf te ervaren en meer vertrouwen te ontwikkelen.

Intake

Na de intake ontvang je een begeleide meditatie die perfect past bij jouw unieke situatie. Of je nu wilt ontspannen, je zelfvertrouwen wilt versterken, stress wilt verminderen, of een andere specifieke intentie hebt, ik zorg ervoor dat de meditatie jou ondersteunt bij het bereiken van jouw doelen.

Met mijn persoonlijke aanpak en aandacht voor detail, kun je erop vertrouwen dat de meditatie jou zal helpen om dieper in verbinding te komen met jezelf, innerlijke rust te vinden en positieve veranderingen te bewerkstelligen.

De intake duurt 45 minuten en kan zowel offline en online plaatsvinden. 

 

Gun jezelf de waardevolle ervaring van een op maat gemaakte meditatie en ontdek hoe het jou kan helpen groeien en bloeien op een manier die helemaal bij jou past.

Neem nu contact met mij op voor een intake en laten we samen werken aan jouw persoonlijke meditatie-avontuur.

Het aanbod

1op1 sessie & persoonlijke meditatie 

€97,00

  • 1op1 gesprek & intuïtieve meditatie (45 min) 
  • Meditatie speciaal voor jou gemaakt opname.

    De duur van de meditatie is afhankelijk van jou wensen tussen de 15 en 45 minuten lang.

  • Waar? Online via Zoom of live in Amsterdam 

Een meditatie helemaal op maat gemaakt en afgestemd op jouw wensen, je energie en op wat jij nodig hebt.

Meditatie op Maat

Wil je een meditatie op maat speciaal voor jou om te verbinden met het onderwerp dat je dwars zit of juist wilt vergroten in je leven. 

 

Ben jij ondernemer en wil je jouw aanbod uitbreiden met verdiepende meditaties? Dan kan dat ook!