De kracht van Meditatie

In de stilte van de meditatie ligt de kracht om je innerlijke rust te herstellen.

Ik begon met mediteren vanwege mijn verlangen naar rust, ontspanning en kalmte. Ik wilde beter leren omgaan met negatieve emoties en moeilijke situaties, en niet langer mezelf verliezen in zaken die eigenlijk niet belangrijk zijn. Het was mijn doel om mezelf beter te begrijpen en me veerkrachtig en sterk te voelen. En inderdaad, dit alles heeft mediteren mij gebracht.
 

Dat is de reden waarom ik het zelf dagelijks doe en ben begonnen met het maken van meditaties. Het voelt als een tweede natuur, de meditaties stromen uit mij en ik ben ontzettend dankbaar dat ik ze met jullie kan delen en dat ze zo veelvuldig beluisterd worden! Ik deel regelmatig meditaties via de In Verbinding I Meditatie Podcast en bied ook verdiepende meditaties aan die je hier op deze website kunt kopen.

Liefdevol Bewustzijn

Verbinding met je innerlijke zelf en rust in het dagelijks leven

Wanneer je mediteert, observeer je jouw gedachten zonder ze te veroordelen. Dit vergroot je bewustzijn en helpt je om even op de pauzeknop te drukken en stil te staan bij je leven. Meditatie kan ontspanning en rust bieden in het dagelijks leven. Het is een moment waarop je bewust kiest voor tijd voor jezelf, tijd om te verbinden met je innerlijke zelf.

Vaak zijn we constant 'aan'. We worden snel meegesleurd in de drukte van de dag en hebben de neiging om gehaast te zijn. Dit kan een tijdje goed gaan, maar als je geen rust neemt, leidt dit tot spanning en stress. Bovendien kan die pauzeknop inzichten geven en ervoor zorgen dat je met vertrouwen in het leven staat, in plaats van het gevoel te hebben erachteraan te hobbelen.

Meditatie brengt meer bewustzijn met zich mee, wat resulteert in bewuste keuzes.
Deze bewuste keuzes leiden op hun beurt tot bewuste acties en een leven waarin jij aan het roer staat!

  Wat zijn de effecten van Meditatie?

  Meditatie vergroot je zelfbewustzijn & helpt je in contact te komen met je innerlijke zelf.

  De voordelen van meditatie zijn eindeloos. Door te mediteren vertraag je je ademhaling, wat leidt tot ontspanning en een vermindering van stressniveaus. Het vermindert angstgevoelens en bevordert de focus, concentratie en emotionele balans.

  Het verbetert ook de kwaliteit van je slaap en brengt je meer in contact met je lichaam, wat resulteert in een groter zelfvertrouwen en vertrouwen in het leven. Meditatie brengt een gevoel van rust en helpt je om compassie te tonen naar anderen en naar jezelf. Het maakt je bewust van jezelf en wat er binnenin jou aanwezig is, en helpt je om een sterker gevoel van verbinding met jezelf te ervaren.

  Meditatie op maat

  Volledig op jou afgestemd maak ik een persoonlijke meditatie. 

  Ik kan voor jou een meditatie op maat maken. Of je nu een meditatie wilt laten creëren voor jou als individu, of dat je een ondernemer bent en jouw meditaties beschikbaar wilt stellen aan jouw klanten. Het is mogelijk!
   
  Of je nu worstelt met een bepaald onderwerp in je leven, verlangt naar persoonlijke groei of een patroon wilt doorbreken, ik ben er om je te helpen. Door middel van een grondig intakegesprek zorg ik ervoor dat ik jou en jouw behoeften volledig begrijp. Op basis hiervan creëer ik een begeleide meditatie die nauwkeurig is afgestemd op jouw wensen, energie en behoeften.
  Gun jezelf de waardevolle ervaring van een op maat gemaakte meditatie en ontdek hoe het jou kan helpen groeien en bloeien op een manier die helemaal bij jou past.

  Wil jij op maat gemaakte meditaties voor jouw klanten? Dat kan zeker! Samen kijken we naar de onderwerpen waar jouw klant meer bewustzijn op kan ontwikkelen, zodat jij effectief met hem of haar aan de slag kunt gaan. 

  In Verbinding I Meditatie Podcast

  Mediteren, iedereen kan het!

  Om iedereen te laten ervaren wat meditatie voor je kan doen, heb ik de In Verbinding I Meditatie Podcast gelanceerd. Regelmatig publiceer ik nieuwe afleveringen met mini meditaties, langere meditaties en verdiepende meditaties om de verbinding met jezelf te voelen.

  Met heel veel liefde maak ik deze meditaties voor jullie!
  En ik ben erg dankbaar voor alle luisteraars. Inmiddels is de podcast al meer dan 2500 keer beluisterd en ik publiceer pas een jaar de meditaties. Ben jij een enthousiaste luisteraar? Dan vraag ik je om mij te helpen deze meditaties nog verder te verspreiden over de wereld. Deel ze met je vrienden en familie op je sociale media, volg de podcast en geef de podcast een beoordeling van 5 sterren. Ik ben je erg dankbaar!

  Of je nu nieuwsgierig bent naar meditatie of gewoon wilt genieten van een fijne meditatie, deze podcast is voor jou.

  Geniet ervan!

  ps. Ik vind het ontzettend leuk om te horen hoe de meditatie voor jou is, dus weet dat je altijd een berichtje kunt sturen :). 

  Wil je bijdragen aan de In Verbinding Meditatie Podcast?

  Jouw financiële steun is van onschatbare waarde en zorgt ervoor dat er meer prachtige meditaties blijven komen. Geef steun endraag bij aan het creëren van een ruimte van sereniteit en innerlijke vrede. Op deze manier heb jij altijd toegang tot een moment van rust waarin je verbinding maakt met jezelf. 

  Mediteren met je Stem

  Hoe het allemaal begon...

  Tijdens een ochtendmeditatie kreeg ik een visie: een meditatie organiseren waarbij de deelnemers hun stem zouden gebruiken. Ik was bekend met de kracht van het neuriën en wilde dit combineren met meditatie. Het voelde goed, dus nodigde ik dezelfde dag nog mensen uit. Nog nooit had ik het eerder gedaan maar de reacties waren positief en het gaf me moed om hiermee verder te gaan.

  Tegenwoordig neurie ik nog steeds regelmatig, maar ik niet meer afhankelijk van mijn stem. Niet elke meditatie hoeft nu vocale begeleiding te hebben. Dit geeft me de vrijheid om meer meditaties te creëren, zelf te groeien en mijn meditaties wereldwijd te verspreiden.

  Mediteren met je stem doe je door  neuriën af te wisselen met stilte.

  Nieuwsgierig? Doe mee! Neurie mee en wees daarna 3 minuten helemaal stil. 

  REVIEWS

  Lynn Coenen
  Zo gehaast en gestrest als ik de sessie in ging, zo ontspannen kwam ik eruit. Ik denk dat ik in geen maanden zo lekker had geslapen als diezelfde nacht. Hier ga ik zeker vaker tijd voor maken, echt een aanrader.

  Mellany Ramaekers
  Mediteren met je stem is een nieuwe vorm van meditatie voor mij en anders dan alle andere. Het neuriën voelt goed en geeft rust en ontspanning, de afwisseling met begeleiding en stilte maken het een unieke ervaring met nieuwe inzichten. Merel heeft een rustige stem en fijne energie, een aanrader!

   

  Nienke van Natuureiland Jisp

  Als ondernemer merk ik hoe druk mijn hoofd kan zijn met ideeën, to-do's, etc. En juist dan zoek ik graag de stilte op. De online meditatie met het thema Intuïtie sprak mij aan. Heel fijn om op de warme stem van Merel weer even in het nu te komen. Het mee neuriën helpt om je daar even op te focussen en zo aan niks anders te denken. Heerlijk!!