De kracht van Meditatie

Dichter bij jezelf, dichter bij elkaar

Wanneer je mediteert, observeer je jouw gedachten zonder ze te veroordelen. Dit vergroot je bewustzijn en helpt je om even op de pauzeknop te drukken en stil te staan bij je leven. Meditatie kan ontspanning en rust bieden in het dagelijks leven. Het is een moment waarop je bewust kiest voor tijd voor jezelf, tijd om te verbinden met je innerlijke zelf.

Vaak zijn we constant 'aan'. We worden snel meegesleurd in de drukte van de dag en hebben de neiging om gehaast te zijn. Dit kan een tijdje goed gaan, maar als je geen rust neemt, leidt dit tot spanning en stress. Bovendien kan die pauzeknop inzichten geven en ervoor zorgen dat je met vertrouwen in het leven staat, in plaats van het gevoel te hebben erachteraan te hobbelen.

Meditatie brengt meer bewustzijn met zich mee, wat resulteert in bewuste keuzes.
Deze bewuste keuzes leiden op hun beurt tot bewuste acties en een leven waarin jij aan het roer staat!

Liefdevol Bewustzijn

Meditatiecursus

Leef in liefdevolle aandacht voor jezelf, voor elkaar. 

Geniet van de meditaties, waardevolle tips en praktische oefeningen om je bewustzijn en de liefde in je leven te vergroten.

Verdiepende Meditaties

Ik bied ook enkele speciale meditaties aan die dieper ingaan op verschillende onderwerpen. Zo kun je bijvoorbeeld in contact komen met je innerlijk kind of geïnspireerd worden door een meditatie over het accepteren van jezelf zoals je bent.

Meditatie op maat

Meditaties op maat. Of je nu meer rust zoekt of bewuster wilt worden op een bepaald onderwerp, het is allemaal mogelijk! Ik maak ze graag voor je, zodat jij effectief met jezelf of je klanten aan de slag kunt gaan.

Meditatie Podcast

Om iedereen te laten ervaren wat meditatie kan betekenen, heb ik de Meditatie Podcast gelanceerd. Ik deel regelmatig meditaties via deze podcast en bied ook verdiepende meditaties aan op mijn website. Met veel liefde maak ik deze meditaties voor jullie en ik ben enorm dankbaar voor alle luisteraars.

Wil je bijdragen aan de In Verbinding Meditatie Podcast?

Jouw financiële steun is van onschatbare waarde en zorgt ervoor dat er meer prachtige meditaties blijven komen. Geef steun en draag bij aan het creëren van een ruimte van sereniteit en innerlijke vrede. Op deze manier heb jij altijd toegang tot een moment van rust waarin je verbinding maakt met jezelf. 

Mediteren, iedereen kan het!

Wil je bijdragen aan de In Verbinding Meditatie Podcast?

Jouw financiële steun is van onschatbare waarde en zorgt ervoor dat er meer prachtige meditaties blijven komen. Geef steun endraag bij aan het creëren van een ruimte van sereniteit en innerlijke vrede. Op deze manier heb jij altijd toegang tot een moment van rust waarin je verbinding maakt met jezelf. 

REVIEWS

Lynn Coenen
Zo gehaast en gestrest als ik de sessie in ging, zo ontspannen kwam ik eruit. Ik denk dat ik in geen maanden zo lekker had geslapen als diezelfde nacht. Hier ga ik zeker vaker tijd voor maken, echt een aanrader.

Mellany Ramaekers
Mediteren met je stem is een nieuwe vorm van meditatie voor mij en anders dan alle andere. Het neuriën voelt goed en geeft rust en ontspanning, de afwisseling met begeleiding en stilte maken het een unieke ervaring met nieuwe inzichten. Merel heeft een rustige stem en fijne energie, een aanrader!

 

Nienke van Natuureiland Jisp

Als ondernemer merk ik hoe druk mijn hoofd kan zijn met ideeën, to-do's, etc. En juist dan zoek ik graag de stilte op. De online meditatie met het thema Intuïtie sprak mij aan. Heel fijn om op de warme stem van Merel weer even in het nu te komen. Het mee neuriën helpt om je daar even op te focussen en zo aan niks anders te denken. Heerlijk!!