Terug naar jouw natuur

Een liefdevol bad vol verbinding, natuur en plezier! 

Zaterdag 2 en zondag 3 september

In verbinding met vrouw zijn, rust, vrijheid, jouw authentieke zelf en meer flow in je leven. 

Gun jezelf een weekend zelfzorg met andere gelijkgestemde vrouwen. Want jij verdient het zo! Een powervrouw als jij mag helemaal zichzelf én alles wat daarbij hoort ontvangen.

Een innerlijke reis naar jouw ware natuur. 

Dit weekend is voor jou!

Een weekend lang rust, natuur, verbinding, lekker biologisch eten, ontspanning en aandacht voor jou? Geen verplichtingen, geen takenlijst en geen afleidingen van buiten. Enkel en alleen aandacht voor het hier en nu. 

​Het draait allemaal om uit je dag jou. Beter in je vel zitten met meer meer energie, inspiratie, veerkracht en weerstand op zowel mentaal als fysiek.

Onbewust houden we veel stress vast in ons lijf. Door zacht te bewegen en bewust te ontspannen, maak je letterlijk nieuwe ruimte vrij. Naast de yoga besteden we ook veel aandacht aan ademen, meditatie, stilte, transformatie oefeningen en je lijf leren ontspannen. 

In dit weekend maak je verbinding met jezelf. Jouw lichaam en geest praten voortdurend tegen je. Ook in een taal zonder woorden. Ontspan, verzacht en luister.

Voluit genieten van de natuur & de rust

Herken jij dit? 

Een volle agenda, hoge verwachtingen van jezelf, het moet allemaal kunnen,  jij wilt voluit leven dus die volle agenda hoort daar gewoon bij? Je hoort jezelf vaak zeggen: "het gaat goed, druk maar goed". Stiekem zou je ook wel eens meer rust willen ervaren en snak je af en toe naar ontspanning maar vind je dit lastig om in te plannen in je leven? 
Dan is deze dag voor jou!

Zeg jij tegen de ander, zorg goed voor jezelf, neem een dagje vrij maar doe je dit zelf nooit? 

Stel je nou eens voor dat er een plek is waar je tot jezelf kunt komen. Waar je helemaal jezelf kunt zijn, de rust kunt vinden die je zoekt en kunt verbinden met vertrouwen en liefdevolle energie. Deze plek zit in jou en daarmee gaan we verbinding maken. 

Wat kun je allemaal verwachten tijdens dit weekend?

 • begeleide meditatie/visualisatie
 • Verbinden met de natuur
 • Transformatie oefening
 • Yoga
 • Ademwerk
 • Stilte 
 • 4 biologische maaltijden (ontbijt, lunch & 2x diner)
 • Verbinden met de andere vrouwen

Wat neem je mee naar huis?

 • Je bent lichaamsbewust en ervaart volop levensenergie
 • Een ontspannen lichaam
 • Een geïnspireerde en rustige mind
 • Nieuwe inzichten in jezelf
 • Veerkracht & liefdevolle aandacht voor jezelf
 • Een volledig opgeladen powervrouw die vertrouwt op haar lichaam, intuïtie en gevoel.
 • Een liefdevolle mindset; genieten van wat het leven je allemaal brengt. 

Locatie Natuureiland Jisp

Een prachtig onbewoond eiland midden in een weids natuurgebied – in het dorpje Jisp – nog geen half uur vanaf Amsterdam.

Puur natuur, een groen paradijs. Het eiland is wordt met liefde onderhouden door de eigenaren Bart en Nienke en dat is te merken. Het is gevuld met prachtige wandelpaden, heerlijke hoekjes en  fantastisch uitzicht.

Je wordt met de boot opgehaald zodat je meteen al afstand voelt met het dagelijks leven. Het is een plek waar we bij elkaar komen om op te laden. 

Goed om te weten. Bijna elke dag is een buitendag! Het kan een enkele keer gebeuren dat er extreme regenval of wind voorspeld wordt. In dat geval proberen we deze dag te verschuiven naar een andere datum.


Ervaar de natuur, de verbinding en balans

Waarom met Nienke & Merel? 

We love nature!  Met beide benen staan we in het leven dragen we graag bij aan een fijn bestaan met meer zelfbewustzijn en connectie met je innerlijke kracht. 

Ik Merel, hou me dagelijks bezig met ontspanning en verzachting. En help jou vanuit ontspanning te verbinden met jezelf. Kom je bij een ceremonie van mij (online of life) dan zul en de zachte sfeer meteen kunnen ervaren. De liefdevolle, open sfeer geeft iedereen de kans om volledig zichzelf te zijn zonder angst voor oordeel of afkeur. 

Met Nienke haar prachtig mooie natuurdagen en mijn ervaring in meditatie en bewustzijn besloten we een fijn samenzijn te organiseren voor vrouwen in positieve energie waarbij jijzelf centraal staat.

Dit zeggen mensen over samenwerking met ons. 

De ervaring van Danielle
Mooi hoe vrouwen met elkaar kunnen verbinden onder de fijne begeleiding en dat op deze fijne plek. Bijzonder hoe erbij verschillende vrouwen toch zoveel overeenkomsten zijn en dus herkenning. Bedankt!

De ervaring van Susanna 

Een mooie avond met fijne en warme mensen. Het begon met een kaartje trekken waardoor je gelijk open werd gesteld en je je bevindingen mocht delen, of niet dat is ook goed. Het ging om je innerlijke reis met een diepe meditatie, loslaten en omarmen wat er wel is. Een volledige avond die voor herhaling vatbaar is. Dank jullie wel!

De ervaring van Marjolein

Dit was alsof ik een dag op retraite was. Onverwacht unieke avond, die overspoelde van liefde. 1 met de elementen, los komen van het vaste land en van alles dat niet meer dient. Dit smaakt naar meer! Stuk voor stuk lieve vrouwen, Nienke en Merel hebben dit fantastisch begeleid.

De ervaring van Diana

Wat bijzonder was het! Voelt als thuiskomen waarbij je alles los mag laten wat er is. Een echte traktatie voor jezelf. Om te vertragen en te voelen. Voel me ontspannen en rustig in mijn zo vaak chaotische en drukke hoofd en lijf. 

De ervaring van Sanne
Fijne rust en begeleiding zonder dat het 'stijf' of onveilig voelt. Meteen op mijn gemak, je mag zoveel en zo weinig zeggen en geven als je wilt. Me time mission is geslaagd en wijze lessen/inzichten neem ik mee naar huis. Veel dank en op naar het uitkomen van mijn mooie toekomst :). 

De ervaring van Bo
Super inspirerend. Warm en veilig. Verbonden. Toeval?!  Ik neig naar familieopstellingen om hier meer mee te doen. Idem NLP. Dus mooi dat dit ter sprake kwam. Daarbij authenticiteit onderwerp was ook al onderwerp van ons vanmiddag!