Leef op (je) intuïtie

Eén hele dag voor jezelf! Een dag die je besteedt aan het versterken van jouw vrouwelijke energie waarin je jouw intuïtie zal activeren en duidelijk laat spreken.

Te midden van alle elementen op het prachtige Natuureiland Jisp komen we samen en verbinden we met ons innerlijk kompas. Deze magische plek nodigt je uit om uit je hoofd en in je lijf te komen. Een dag waarin je gaan intunen op je innerlijke stem, je intuïtie. Wat weet jij al, maar hoorde je nog niet?

“Intuïtie leeft in de stilte van jezelf, hoe dieper hoe duidelijker”

Leer luisteren naar je intuïtie

We kennen het allemaal, dat gevoel dat je het zeker weet. Hier moet ik op varen, ik weet niet waarom maar 'het voelt gewoon goed'. Je kunt je beslissing niet direct beargumenteren, maar je weet dat dit het juiste is om te doen. Het is je intuïtie die op zo'n moment spreekt.

Vaak maken we gebruik van onze intuïtie bij grote beslissingen. Maar denk je wel eens af hoe het zou zijn wanneer je ook je intuïtie kunt volgen in het dagelijks leven? Wat het leven je kan brengen als je ook in je alledaagse keuzes en kleine beslissingen kunt vertrouwen op je intuïtie?
Dan is dit de dag voor jou!

Hoe kan je intuïtie een grotere rol krijgen in je dagelijks leven?  

Je gedachten, je ikken, communiceren de hele dag met je, in allerlei emoties. Een mens heeft gemiddeld vijftig gedachten per minuut, 3000 per uur. Je brein is een razende rollercoaster die al deze prikkels verwerkt.

Tijdens deze dag leer je hoe je onderscheid kunt maken tussen je gedachten, je ego en je intuïtie.

Jouw innerlijke stem wordt beter hoorbaar, zodat jij kunt luisteren en vertrouwen.

Merk jij dat het druk kan zijn in je hoofd, dat je alle kanten op gaat of veel meebeweegt? Lig jij wel eens te piekeren om iets waar je toch niet uitkomt? Dan is dit de dag voor jou! Je mag leren luisteren en vertrouwen op jouw innerlijk kompas.

Een intuïtief gedreven leven levert jou:  

Bewustwording van jouw essentie

Meer zelfvertrouwen

Kracht om jouw droomprojecten leven in te blazen

Diepe verbinding met jezelf

Plezier, ontspanning en dagelijkse flow

Duidelijk en helder communiceren

Gezonde en voedende relaties

Meer zelfliefde

en nog zo veel meer!

Dagprogramma

Deze dag zal je bewust worden van het verschil tussen gedachtes, emoties en intuïtie.

Je leert te vertrouwen op de juiste signalen.

In onze openings- en sluitcirkel mag jij delen wat jou bezighoudt. Door meditatie, inzichten en opdrachten ontdek jij jouw innerlijke stem. In stilte ontvang je, leer je luisteren en categoriseren. Groei betekent ook om uit je comfortzone te stappen, dus daarin word je uitgedaagd. Maar ook ervaar je hoe het voelt om te verbinden en vertrouwen op jezelf, op jouw intuïtie en wijsheid die al in je zit.

"intuïtie is weten zonder te weten hoe je het weet"

Waar, wanneer en met wie? 

Op natuureiland Jisp

Een hele dag voor jezelf! Van 10.00 tot 17.00 uur tijd en aandacht voor jou, om te genieten van de prachtige natuur en te connecten met jezelf. De volgende datum volgt zsm. Je kunt je mail hieronder achterlaten om op de hoogte te blijven!


Samen met Nienke van Natuureiland Jisp organiseer ik deze dag. Nienke en ik organiseren vaker vrouwen vuur cirkels samen. Hiermee dragen wij graag bij aan een fijn bestaan met meer zelfbewustzijn en connectie met je innerlijke kracht. 

 

GOED OM TE WETEN

Om 10.00u halen wij je met de boot op bij de opstapplaats Molenpad 2 in Jisp. Je kunt gratis parkeren op het parkeerterrein. We zullen de dag buiten doorbrengen dus zorg voor wat laagjes zodat je je zo nodig lekker warm kunt aankleden. 

Voorbeeld

Kamerplant voor binnen

€ 24,95
Voorbeeld

Kamerplant voor binnen

€ 24,95

Dit is een voorbeeld product. Het kan niet gebruikt of gekocht worden.

Wil jij de eerste zijn die op de hoogte is van de volgende datum! Geef je emailadres door en wij zorgen dat jij een mail ontvangt.