Intuïtief leven

Je intuïtie is je innerlijke weten en is er altijd, het is alleen niet altijd zichtbaar.

 Intuïtie komt vanuit je onderbewuste. Je onderbewustzijn kan veel meer registreren dan je bewust waar kunt nemen en daarmee, bevat juist dit deel een schat aan nuttige informatie. Doordat we ons leven voornamelijk hebben geleerd te beredeneren, ons hoofd te gebruiken kan het zijn dat je intuïtie op de achtergrond is geraakt maar die kun je ook weer naar boven halen!

Hoe ontwikkel je intuïtie?

Gelukkig kan iedereen intuïtie ontwikkelen of terug vinden. Je leert je open stellen voor jezelf door aandacht te besteden aan wat er in je omgaat.

Ik help je daar graag bij!

E-book: Ontwikkel je intuïtie

Met 5 eenvoudige tools leer je hoe je jouw intuïtie voortaan helder waarneemt.

 

Hoe zou het zijn om bewust je intuïtie aan te kunnen zetten op ieder moment van de dag? Zelfs wanneer je druk bent op je werk, een volle agenda hebt en van hot naar her vliegt?

 

Intuïtief leven zorgt voor meer geluksmomenten, brengt de juiste mensen op je pad en zorgt voor meer energie! 

Sale!

Ceremoniële Cacao

€ 14,90 € 5,50
Sale!

Ceremoniële Cacao

€ 14,90 € 5,50

Alta Verapaz

100% cacao uit Guatemala

 

In 5 stappen dichter bij je intuïtie. Breng balans tussen de stem van je ziel, je ratio, logisca en het sociaal wenselijke gedrag. Leer haar kennen en doorgronden zodat jij meer vertrouwen, rust en levensvreugde mag ervaren.

Enjoy!

 

 

1op1 gesprek  

Deel hoe het gaat met het intuïtieve leven, waar je tegenaan loopt wat goed gaat en wat moeilijk is.

Delen helpt in dit proces en in dit gesprek kun je al je vragen stellen die je nog hebt over dit magische onderwerp! 

 

60 minuten aandacht voor jou!
Delen en iedere vraag stellen die op jou hart ligt rondom dit onderwerp en ontvang aandacht, hulp en liefde in dit proces. 

Hoe is mijn intuïtie ontwikkeld?

Als klein meisje had ik een hele sterke intuïtie maar ergens a long the way is die intuïtie op de achtergrond geraakt tot een paar jaar geleden. Ik werd meegevoerd met de maatschappij die gericht is op het denken, niet op het voelen. Het gaf me het gevoel verloren te zijn. Niet dat ik daar ieder moment van de dag last van had maar het gevoel van ‘wat ben ik eigenlijk aan het doen’ en ‘waarom doe ik dit’ bekropen me steeds meer. Wanneer ik me druk aan het maken was over de verwachtingen of meningen van anderen. Ik kon steeds minder goed met mezelf verbinden. Op dat moment kon ik dat niet op deze manier uitspreken maar ik wist.. er moet iets gebeuren want dit gaat me niet brengen wat ik voor mezelf wens. 

 

Ik begon met lezen over verbinden met jezelf en intuïtie, ik heb aan vele professionals hulp gevraagd hierbij en heb een lang pad afgelegd. En nu ik weet wat er voor nodig is deel ik dat graag ook met jou!