Online Cacao Ceremonie
'New Beginnings'

Een ceremonie om vooruit te kijken en te manifesteren.

Deze ceremonie heeft als doel je te herinneren aan wie je bent en waar je vandaan komt. Vanuit deze basis leg je de fundering voor 2024. Het is een gelegenheid om jezelf opnieuw te ontmoeten en te verbinden met jouw essentie. 

Stel jezelf de vragen:

 • Wat betekent 2024 voor jou?
 • Wat is jouw intentie voor het komende jaar?
 • Welke aspecten wil je meenemen en welke niet?
 • Welke bijzondere ervaringen hebben 2023 voor jou speciaal gemaakt?

Ieder individu heeft zijn eigen unieke pad te bewandelen. Het is belangrijk om je bewust te worden van jouw specifieke kwaliteiten en jouw ruimte in deze wereld.

Deze ceremonie biedt een verdieping en een prachtige gelegenheid om tot de kern te komen.

Cacao brengt een liefdevolle ontspanning teweeg waardoor je je naar binnen kunt keren en inzichten van binnenuit kunt ontvangen.

Eens per maand begeleid ik een groep vrouwen in een cacao ceremonie en ieder jaar begin ik het jaar af met deze speciale ceremonie, gericht op jouw unieke pad. Deze ceremonie vormt de basis voor jouw wensen in 2024. De cacao helpt je om in contact te komen met je onderbewustzijn en innerlijke kracht. 

Tijdens de ceremonie zullen we gebruik maken van (schrijf)opdrachten, meditatie en de mogelijkheid om te delen. Dit stelt jou in staat om een helder beeld te krijgen van wat het afgelopen jaar je heeft gebracht en wat je mag loslaten of juist kunt meenemen naar de toekomst.

  Voor wie?

  Voor iedere vrouw die klaar is JA te zeggen tegen het leven en alles dat daarbij mag omarmen. De vrouw die zich wil verbinden met gelijkgestemden. De vrouw die vanuit liefdevolle aandacht verantwoordelijkheid wil nemen voor haar eigen leven

  De vrouw die JA zegt tegen:

  • Wil je meer helderheid in je leven?
  • Ben je op zoek naar spirituele groei
  • Wil jij je verbinden met je authentieke zelf? 
  • Wil je je levensenergie voelen? 
  • Wil je focus voor 2024?
  • Ben je er klaar voor om blokkades aan te kijken en te doorbreken?

  Wat kun je verwachten?

  Via Zoom komen we samen voor een incheckmoment, waarna ik je meeneem in een begeleide meditatie gericht op jouw verlangens en wensen voor het nieuwe jaar. Tijdens de meditatie genieten we van cacao. Er is ruimte om te journalen, en daarna sluiten we af met eventueel een deelronde.

  Vanuit een liefdevolle verbinding herinner je jezelf aan wie je bent. Deze basis legt de fundering voor 2024. Het is een gelegenheid om jezelf opnieuw te ontmoeten en te verbinden met jouw essentie.

  Een prachtig ritueel voor de vrouw die haar leven vanuit hart en ziel leeft!
  De cacaoceremonie duurt 1,5 uur. 

  De cacao die ik gebruik tijdens de ceremonie is voor ceremonieel gebruik. Ik maak de cacao speciaal voor deze ceremonie en gebruik daarvoor kruiden. 

   Heb je geen cacao thuis? Geen probleem! Je kunt de cacao tot 4 dagen (tot 10 januari) bij mij bestellen. Je ontvangt dan precies genoeg cacao voor 1 kopje, inclusief het recept! De cacao die je bij mij bestelt, komt uit Alta Verapaz, Guatemala, en is natuurlijk, puur en biologisch geteeld.

   Sale!

   Online Meditatiecursus 'Liefdevolle Aandacht'

   € 89,00 € 44,00
   Sale!

   Online Meditatiecursus 'Liefdevolle Aandacht'

   € 89,00 € 44,00

   Ontdek Een Leven van Liefdevolle Aandacht

   Ben jij klaar om een diepere verbinding met jezelf te ervaren? Verlang je naar meer rust, balans en innerlijke vrede in je leven? Dan is deze cursus precies wat je zoekt!

   Stap in een wereld van liefdevolle aandacht en ontdek de kracht van mindfulness en meditatie. Met onze zorgvuldig samengestelde cursus word je begeleid op een reis van zelfontdekking en persoonlijke groei.

   Heb je vragen, voel je vrij me altijd te mailen of een berichtje te sturen via instagram. Ik kijk er naar uit om je te ontvangen!

    

   Cacao expands your ability to connect