Sta jij ook de hele dag aan?

Gepubliceerd op 9 juni 2023 om 14:29

Tijd om te unwinden my dear!

Aan staan... Ik ken het uit mijn 'vorige leven' (zoals ik de jaren waarin ik voor een grote corporate werkte noem), maar ik ken het ook uit dit huidige leven.

Het leven waarin ik bewust probeer te balanceren tussen 'aan' en 'uit' staan.Het is zo verleidelijk om aan te blijven staan, zeker als het goed gaat. Mensen om je heen reageren erop en ik heb het gevoel in een goede flow te zitten en wil die liever niet doorbreken.

Maar iedere keer opnieuw geeft mijn lichaam mijn grenzen aan. Er ontstaat een lichte hoofdpijn, ik voel een rush in mijn buik, mijn vingers gaan heel lichtjes shaken als ik ze optil aan het einde van de dag en ik voel een lichte haast bij alles wat ik doe. 

Wanneer ik die signalen negeer wordt het erger en uiteindelijk word ik kortaf en loop ik mezelf voorbij. Echter wanneer ik ze oppik maak ik tijd om te unwinden. Ik kies voor een rondje wandelen, een meditatie of wat fijns doen voor mezelf.

 

Daarna voel ik altijd een opluchting. Er ontstaat meer helderheid in mijn hoofd. Ik weet weer wat belangrijk is, wat niet en voel me weer verbonden met mezelf. Het voelt alsof ik ben opgeladen en kan weer genieten van wat het leven allemaal brengt 

Herken jij die behoefte?En wil jij ook die opluchting ervaren? 

 

Zondag 9 juli kan dat!ONE DAY RETREAT UNWINDEen volledig verzorgde dag die in het teken staat van onthaasten, tijd voor zelfliefde en rust vinden in de dagelijkse drukte. Waarna jij volledig ontspannen en geïnspireerd naar huis gaat.

 

Ben je nieuwsgierig maar vind je het nog spannend en wil je graag beter weten wat je kunt verwachten?Op vrijdag 16 juni is er een Vrouwen Vuur Cirkel op datzelfde eiland. Je kunt kennis komen maken met de prachtige natuur, met mijn werkwijze en meteen een heerlijke avond ervaren waarin je mag verbinden met jezelf en andere gelijkgestemde vrouwen. Beslis je na de vrouwen vuur cirkel te komen, zal ik ervoor zorgen dat je alsnog die early bird prijs kunt gebruiken💛.

 

Het lijkt me een heerlijk om je te mogen ontvangen op de unwind dag. 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.