Vrouwencirkel 

Ontdek de magie van het verbinden met andere vrouwen.

Een veilige plek waar je helemaal jezelf kunt zijn, zonder dat er iets van je verwacht wordt.

De vrouwencirkel biedt een omgeving waarin iedereen onbezorgd haar verhaal kan delen, als zij dat wilt. Samen kunnen we elkaar liefdevol ondersteunen, waardoor je je minder alleen voelt bij het omgaan met uitdagingen in het leven.

Daarnaast kun je je laten inspireren door hoe anderen met hun eigen uitdagingen omgaan. Het delen van ervaringen zorgt voor bewustwording, het kan een gevoel van opluchting geven en zorgt voor herkenning en steun. Dit geeft kracht en bevordert persoonlijke groei!

Connect met je innerlijke vrouwelijke kracht.

De traditie van de vrouwencirkel

Een vrouwencirkel is een eeuwenoude traditie waar vrouwen samenkomen om wijsheden te delen, elkaar te steunen en de vrouwelijke kracht te verbinden. Hier rustten ze uit, zorgden voor elkaar en deelden zij verhalen en ervaringen.


De zachte, vrouwelijke kant en het oog voor het grote geheel gaf hen inzichten over de samenleving en deelden deze na de cirkel met het stamhoofd. Zo werkten mannen en vrouwen samen in hun gemeenschap.

Wat kun je verwachten?

Een sprankelende vrijdagavond waarin elke vrouw de kans krijgt om op een veilige manier naar binnen te keren en haar verhaal te delen, als ze dat wil.
 
Samen zullen we ons verbinden met de kracht van het vrouw-zijn, zowel onze individuele kracht als die van elkaar. Het is belangrijk om te realiseren dat alles wat je nodig hebt al in je zit. Van daaruit kunnen we afstemmen op wat jij op dat moment mag oproepen.
 
In het kort:
 • Openingsceremonie
 • Een geleide meditatie 
 • Connectie met gelijkgestemde vrouwen
 • Verbinden met de kracht van het vrouw-zijn
 • Deel ceremonie
 • Reflectie & Integratie Meditatie

 

Het is fijn om comfortabele kleding aan te hebben waarin je helemaal kan ontspannen.

  Een warme, veilige plek waar je helemaal jezelf kan zijn, waar anderen je steunen en inspireren. Gun jij jezelf dit?  

  Vrouwencirkel

  € 27,50

  Vrouwencirkel

  € 27,50

  In de veilige omgeving van de cirkel ontdek je door meditatie, rituelen en verbondenheid de diepere lagen van jezelf, waarin je de ruimte hebt om te groeien, helen en bloeien.

   

  Datum: Vrijdag 19 januari
  Tijd: 19.00-21.30
  Locatie: Hazenstraat 51, Amsterdam

  Heb je vragen, voel je vrij me altijd te mailen of een berichtje te sturen via instagram. Ik kijk er naar uit om je te ontvangen!

  When women support each other incredible things happen!