Vrouwencirkel 

Ontdek de magie van het verbinden met andere vrouwen.

Een veilige plek waar je helemaal jezelf kunt zijn.

De vrouwencirkel biedt een omgeving waarin iedereen onbezorgd haar verhaal kan delen, als zij dat wilt. Samen kunnen we elkaar liefdevol ondersteunen, waardoor je je minder alleen voelt bij het omgaan met uitdagingen in het leven.

Daarnaast kun je je laten inspireren door hoe anderen met hun eigen uitdagingen omgaan. Het delen van ervaringen zorgt voor bewustwording, het kan een gevoel van opluchting geven en zorgt voor herkenning en steun. Dit geeft kracht en bevordert persoonlijke groei!

Connect met je innerlijke vrouwelijke kracht.

Een vrouwencirkel is een fantastische gelegenheid om de kracht van vrouwelijkheid te omarmen. Wanneer vrouwen samenkomen, komt onze kracht naar boven. Het biedt de mogelijkheid om je kwetsbaar op te stellen. De cirkel is gebouwd op liefde, vertrouwen en oordeelloosheid. De kracht van het samenzijn met vrouwen onderling maakt het bijzonder en geeft je de mogelijkheid om ook te verbinden met jouw eigen vrouwelijke kracht.

In deze wereld zijn we vaak bezig in onze mannelijke energie, met actie en snelheid. Deze cirkel creëert ruimte voor de andere kant, voor zijn, vertragen en meer in contact komen met onze vrouwelijke essentie. Het is een kans om te herontdekken en te versterken wat ons uniek vrouwelijk maakt, om samen te groeien en te bloeien.

De traditie van de vrouwencirkel

Een vrouwencirkel is een eeuwenoude traditie waar vrouwen samenkwamen om wijsheden te delen, elkaar te steunen en de vrouwelijke kracht te verbinden. In deze kringen vonden zij rust, verzorgden ze elkaar en deelden ze verhalen en ervaringen.

De zachte, vrouwelijke kant en het oog voor het grote geheel gaf hen inzichten over de samenleving. Na de cirkel deelden ze deze inzichten met het stamhoofd, waardoor mannen en vrouwen samenwerkten in hun gemeenschap. Zo ontstond een harmonieuze samenwerking die gebaseerd was op begrip, respect en gelijkwaardigheid tussen beide geslachten.

Wat kun je verwachten?

Een liefdevolle vrijdagavond waarin elke vrouw de kans krijgt om op een veilige manier naar binnen te keren en haar verhaal te delen, als ze dat wil.
 
Samen zullen we ons verbinden met de kracht van het vrouw-zijn, zowel onze individuele kracht als die van elkaar. Het is belangrijk om te realiseren dat alles wat je nodig hebt al in je zit. Van daaruit kunnen we afstemmen op wat jij op dat moment mag oproepen.
 
In het kort:
 • Openingsceremonie
 • Een geleide meditatie 
 • Connectie met gelijkgestemde vrouwen
 • Verbinden met de kracht van het vrouw-zijn
 • Deel ceremonie
 • Reflectie & Integratie Meditatie

 

Het is fijn om comfortabele kleding aan te hebben waarin je helemaal kan ontspannen.

  Een warme, veilige plek waar je helemaal jezelf kan zijn, waar anderen je steunen en inspireren. Gun jij jezelf dit?  

  Voorbeeld

  Kamerplant voor binnen

  € 24,95
  Voorbeeld

  Kamerplant voor binnen

  € 24,95

  Dit is een voorbeeld product. Het kan niet gebruikt of gekocht worden.

  Heb je vragen, voel je vrij me altijd te mailen of een berichtje te sturen via instagram. Ik kijk er naar uit om je te ontvangen!

  When women support each other incredible things happen!