Welkom bij de
Liefdevol Leven Methode

Meer liefde, rust en aandacht in je leven?

Dat kan! Met onze methode begeleid ik jou naar een leven vol zelfliefde en bewustzijn, oftewel een leven vol liefdevolle aandacht.

Ik geloof dat jij de regie hebt over hoe je leven eruitziet en dat je de mogelijkheid hebt om verandering aan te brengen. Het hoeft geen opeenstapeling te zijn van gebeurtenissen die je overkomen.

De focus ligt op

Het herstellen van de verbinding met jezelf

Jezelf beter leren kennen

Ruimte maken voor je gevoel

De liefde in jezelf voelen.

Bewustzijn creëren betekent liefdevolle aandacht geven aan wat echt belangrijk is: jezelf, de wereld en het leven. Daarom richten we ons met meditatie op het vergroten van het bewustzijn.

Stel je voor..

dat je volledig kunt vertrouwen op je gevoel. Je weet wat je echt wilt en welke richting je leven moet opgaan. Dan ontstaat er ruimte voor helderheid, liefde en compassie. Door ontspanning en zelfinzicht creëer je ruimte voor verandering en meer liefde. Hierdoor kun je je leven bewust vormgeven en aandacht geven aan wat echt belangrijk is.

Wil je aan de slag met de Liefdevol Leven Methode?

Dan heb ik goed nieuws voor je! Ik bied een gratis eBook aan waarin we de 6 stappen van de Liefdevol Leven Methode uitleggen. Daarnaast hebben we ook een meditatiecursus genaamd "Liefdevolle Aandacht" waarbij je dieper kunt duiken in deze methode. Voor een meer persoonlijke benadering kun je ook een 1-op-1 coaching traject volgen.