Meditatie Challenge

1 week lang iedere dag mediteren

maandag 13 t/m zondag 19 juni

Weet jij niet waar je moet beginnen maar wil je 'leren' mediteren? Of wil je meditatie onderdeel maken van je dagelijks leven maar weet je niet goed hoe je dat doet? Met deze challenge kun je zelf de positieve effecten van meditatie ervaren en hoe je het eigen maakt!

Tijdens deze challenge zul je verschillende soorten meditaties gaan ervaren op verschillende momenten van de dag zodat je kunt ondervinden hoe dat werkt voor jou.  

Je kunt 7 dagen lang, iedere dag live deelnemen aan een meditatiesessie, gelijkgestemden ontmoeten en ervaren wat meditatie jou kan brengen. 

Ik wil erbij zijn!

Herkenbaar?  

Dan is dit de challenge voor jou ;).

Regelmatig ervaar je een volle dag, vol met dingen die moeten van jezelf maar er wordt ook van alles van je verwacht. Bovendien rekenen anderen ook op jou dus je geeft iedere keer weer alles wat je in je hebt en de dag vliegt voorbij. Je hebt behoefte aan rust en ontspanning maar hebt geen idee hoe je dat kunt bereiken want er is simpel weg geen tijd voor. Stel je nou eens voor dat er een plek is waar je even tot jezelf kunt komen. Waar je helemaal jezelf kunt zijn, de rust kunt vinden die je zoekt en kunt verbinden met vertrouwen en positieve energie. Deze plek zit in je en deze challenge helpt je die plek te vinden. 

De positieve effecten 

Mediteren heeft mij heel veel gebracht. Het zorgt ten eerste voor meer ontspanning, in mijn dagelijks leven maar ook in mijn hoofd en lijf. Het geeft me meer zelfvertrouwen omdat ik me meer bewust ben van wat er allemaal gebeurd in mijn leven. Het zorgt voor meer zelfliefde omdat ik leer met een zachtere blik naar mezelf te kijken. Het heeft me geleerd met meer aandacht te zijn in het nu en dat te waarderen, waardoor ik ook meer plezier ervaar. Ik train mijn hersenen om te focussen en er ontstaat ruimte voor rust en stilte. Dat levert me een creatieve mind op. Dit alles brengt het meer balans in het dagelijks leven. Door af en toe met een afstandje te kunnen kijken wat zich in mijn leven afspeelt hoef ik me niet mee te laten slepen in de emoties van het moment maar kan ik het grotere plaatje zien.

Voor wie?

Voor iedereen die nieuwsgierig is naar de effecten van mindfulness en meditatie. Misschien weet je niet goed waar je moet beginnen of hoe je het moet aanpakken, dan ben je hier van harte welkom. Ook wanneer je ervaren bent en je wilt verbinden met gelijkgestemden is dit ook de plek voor jou. 

Hoe gaat het in zijn werk? 

7 dagen mediteren we iedere dag live samen. Na de live sessie ontvang je de opname per mail zodat je de meditatie op een later moment nog eens kunt luisteren of je de sessie later kunt bijwonen omdat het live moment niet voor jou past. 

Iedere dag zullen we een andere vorm van mediteren toepassen zodat jij kunt ontdekken wat werkt voor jou. De tijden verschillen tussen ochtend, middag of avond zodat je kunt onderzoeken wat een fijn moment is voor jou. Het precieze schema kun je hieronder vinden. 

De meditatievormen verschillen per sessie. Je kunt hierbij denken aan een stilte meditatie, een bodyscan, een ademhalingsoefening, een visualisatie en natuurlijk zullen we ook 1 dag mediteren met je stem

Verminder je stress, boost je zelfvertrouwen & ontmoet gelijkgestemden!

Waar en Wanneer?

1 week lang, 7 dagen iedere dag een live bijeenkomst via Zoom. Iedere dag ontvang je minimaal 2 uur van te voren een mail met daarin de link voor de sessie. De bijeenkomsten zullen maximaal 1 uur per sessie duren. 

Het programma

Maandag 13 juni: 20.00-21.00
Dinsdag 14 juni: 07:00-7.30
Woensdag 15 juni: 21:00-21.30
Donderdag 16 juni: 12:00-12.30
Vrijdag 17 juni: 07:00-7.30
Zaterdag 18 juni: 08:00-08:30
Zondag 19 juni: 09:00-10.00

Kun je niet elke dag? Geen probleem! Je krijgt elke dag de opname toegestuurd van de meditatie van die dag. Zo kun je op een moment dat jou uitkomt alsnog de meditatie volgen. De meditatie is een opname en kun je ook later nog terugluisteren!

Gratis

Omdat ik iedereen het gun om dit een keer te ervaren kun je gratis deelnemen aan deze challenge.

Ik meld me aan!