1-op-1 Traject

Dichter bij jezelf

Ontdek diepe ontspanning, veiligheid en liefde in een persoonlijk traject dat gericht is op loslaten en voelen. Het doel is een diepgaand gevoel van rust, heling en balans te creëren.

Leer bewust in de wereld te staan, verken je gedachten en gevoelens, en kom dichter bij jezelf door compassie en zelfliefde te omarmen. Vertrouw op je pad, eigen jezelf jouw reis toe en vind de balans om te sturen, te manifesteren en over te geven. Dit traject biedt de ruimte om je eigen weg te bewandelen, een leven waarin geluk, voldoening en liefde ervaren kunnen worden.

Door meditatie, coaching, oefeningen, reiki en ontspanningssessies ontdek je waar ontspanning voor jou ligt. Vanuit een veilige omgeving beweeg je richting een leven dat dichter bij jezelf staat, waar het bereiken van je doelen mogelijk wordt.

 

Herken jij dit? 

Ervaar je vaak stress en frustratie in je dagelijks leven,
zonder te weten hoe je hiermee moet omgaan?

Vind je het moeilijk om ontspanning te ervaren
te midden van je drukke leven?

Heb je het gevoel dat je constant in een staat van spanning verkeert
en mis je een gevoel van innerlijke balans?

Vind je het lastig om compassie te tonen naar jezelf,
zelfs in moeilijke situaties?

Merk je dat je vaak vastzit in negatieve gedachten
en emoties die je vermogen om liefdevol te leven beïnvloeden?

Heb je moeite met het accepteren van jezelf zoals je bent
en worstel je met zelfliefde?

Verlang je naar rust en balans in je leven,
maar weet je niet waar je moet beginnen om dat te bereiken?

Voel je je vaak overweldigd door de eisen van het dagelijks leven
en heb je het gevoel dat je geleefd wordt in plaats van bewust te leven?

 

Herken jij dit? 

Dagelijks ervaar je aanzienlijke stress en spanning.

Je raakt snel gefrustreerd of geïrriteerd door de mensen om je heen.

Het lijkt alsof onrustige gedachten je leven beheersen.

Ben je vaak kritisch naar jezelf en herken je deze gedachten over jezelf zoals 'Doe niet zo dom', 'Ik ben niet goed genoeg, anderen zijn veel beter dan ik' of 'Ik had dit beter moeten doen'?

Voel je je regelmatig overweldigd door angst en zorgen die voortdurend door je hoofd spoken en resulteren in een beklemmend gevoel, als een steen op je maag?

Ben je erg streng voor jezelf en heb je het gevoel dat je altijd beter zou moeten presteren?

Laat je gemakkelijk de mening van anderen je zelfbeeld beïnvloeden, wat vaak leidt tot twijfel over jezelf?

Hoe zou het zijn als.. 

Dagelijks een gevoel van kalmte en evenwicht ervaart.

Je flexibel om kunt gaan met uitdagingen en innerlijke rust behoudt, zelfs in veeleisende situaties.

Op de mensen om je heel geduldig en begripvol kunt reageren.

Je in je dagelijks leven je mind rustig en helder is. 

Je eigen waarde kunt erkennen kent je eigen waarde en vermijdt negatieve zelfpraat.

Weet waar je blij van wordt en daar tijd voor maakt!

Kunt genieten van een innerlijke kalmte en voel je je lichter, zonder dat beklemmende gevoel op je maag.

Je erkent dat perfectie niet nodig is en viert je successen, hoe klein of groot ze ook zijn.

Je een sterke innerlijke overtuiging leert kennen en gaat omarmen.

Je vertrouwt op jezelf en je niet gemakkelijk uit het veld slaan door externe meningen, waardoor twijfel over jezelf minder prominent wordt.

Je batterij volledig opgeladen is? 

Je even geen stress en spanning ervaart in je lijf? 

Je weer lekker in je vel zit? 

Je vermoeidheid afneemt?

Je steviger in je schoenen staat en meer vertrouwen voelt?

Jij je volledig ontspannen voelt? 

Hoe zou het zijn als.. 

Een gevoel van innerlijke kalmte en ontspanning kunt ervaren. 

De rust zou voelen voor liefdevolle interacties en geduldige reacties? 

Je niet langer geleefd wordt door onrustige gedachten, maar in staat bent om een diepe innerlijke rust te ervaren?
Je harde zelfkritiek zou kunnen vervangen door een zachte, compassievolle benadering van jezelf?
Je vertrouwen in jezelf en in het leven kunt ervaren? 
Meer ruimte creëert voor liefde en positiviteit?

Je kunt vertrouwen op je eigen innerlijke kompas?
Je een diepe verbinding met jezelf hebt, waarin je rust, liefde en acceptatie ervaart, ongeacht de omstandigheden?

 

Het traject

In dit 1-op-1 traject maken we samen een reis maken naar een diepere verbinding met jezelf. Gedurende dit traject zullen we gezamenlijk stappen zetten om je te laten ontspannen en deze ontspanning in je dagelijks leven te integreren. Het fundament van deze reis is het besef dat alles wat je nodig hebt, al in jou aanwezig is.

We beginnen met het creëren van een gevoel van veiligheid in je eigen lichaam. Het is tijd om jezelf lief te hebben, zonder oordeel. We nodigen je uit om te voelen, om niet bang te zijn voor emoties en ruimte te maken voor alles wat er in jou leeft.

Gedurende dit traject vergroten we je bewustzijn. Samen gaan we werken aan het (her)kennen van je gedachten, en we zullen de kunst van het luisteren naar je lichaam ontwikkelen. Door dit proces zul je merken dat je steeds meer in harmonie komt met je innerlijke zelf.

Laat dit een reis zijn waarin je niet alleen ontdekt hoe je kunt ontspannen, maar waar je ook leert dat jouw kracht en wijsheid al diep in jou verscholen liggen. Samen gaan we op weg naar een leven waarin je jezelf volledig omarmt, je bewustzijn vergroot en je de ruimte creëert om alles te voelen wat er in jou aanwezig is. Het is een reis naar zelfliefde, innerlijke rust en een diepere connectie met jezelf. Ik kijk ernaar uit om deze reis samen met jou te maken.

 

Stap 1: Ontdek je Eigen Verhaal en Neem de Regie over je Leven

Wordt bewust van jouw verhaal en de invloed die je daarop hebt, zonder oordeel. Dit proces opent de deur naar het nemen van verantwoordelijkheid voor jouw leven, waarbij je de regie terugneemt en bewust keuzes maakt voor jouw welzijn en groei. Het is een positieve stap naar zelfontdekking en empowerment.

Stap 2: Zelfliefde en Zelfacceptatie

Ontdek de kracht van zelfliefde. We verkennen manieren om jezelf liefdevol te omarmen, zonder zelfkritiek. Dit omvat oefeningen en reflecties om positieve zelfpraat te bevorderen.

Stap 3: Veiligheid in het Lichaam

Leer hoe je je veilig kunt voelen in je eigen lichaam. We gebruiken ademhalingstechnieken en mindfulness om een dieper bewustzijn van je lichaam te cultiveren en spanningen los te laten.

Stap 4: Emoties Erkennen en Omarmen

Sta jezelf toe om emoties volledig te voelen zonder oordeel. We werken aan het creëren van ruimte voor alle emoties en leren gezonde manieren om ermee om te gaan.

Stap 5: Gedachten (Her)kennen

Verken je gedachtenpatronen en ontwikkel bewustzijn rond negatieve zelfpraat. We zullen technieken gebruiken om deze gedachten te herkennen en positievere denkwijzen te cultiveren.

Stap 6: Luisteren naar het Lichaam

Ontwikkel een dieper begrip van de signalen van je lichaam. Leer luisteren naar wat je lichaam je vertelt en gebruik dit als een kompas voor welzijn en ontspanning.

Stap 7: Integratie en Toepassing in het Dagelijks Leven

Breng alles wat je hebt geleerd in de praktijk. We zullen strategieën bespreken om deze nieuwe inzichten en vaardigheden te integreren in je dagelijkse leven, zodat je blijvende veranderingen kunt ervaren.

 

Deze zeven stappen vormen de basis van het traject, waarbij elke stap een essentieel onderdeel is van de reis naar meer ontspanning, veiligheid, en liefde voor jezelf.

 

Wat kun je verwachten?

  Een reis naar zelfliefde, innerlijke rust en veerkracht.

  Ontdek jouw pad naar welzijn met dit 1-op-1 traject! Profiteer van 4 verhelderende online coachingsessies, geniet van 2 diepgaande ontspanningssessies, ontvang 4 rustgevende meditaties en beleef de kracht van persoonlijke groei. Tijdens jouw reis ben je ook van harte welkom bij elke cacao ceremonie of vrouwencirkel om te delen en te bloeien.

  Onze online sessies nemen 75 minuten in beslag, terwijl onze ontspanningssessies maar liefst 2 uur duren, inclusief een uur verkwikkende reiki. Investeer in jezelf en ontdek de magie van innerlijke balans en groei!

   

  Wil jij jezelf een ontspanningssessie cadeau doen? 

  Heb je vragen, voel je vrij me altijd te mailen of een berichtje te sturen via instagram

  Ik kijk er naar uit om je hier te ontmoeten! 

  Het Verdiepingspakket

  Ultiem Ontspannen: Verdiepingspakket voor Innerlijke Balans en Zelfliefde

  Wil jij de sensatie van ontspannen, loslaten en vertrouwen nog dieper integreren? De ontspanning kunnen inbedden in jouw dagelijks leven en er een levensstijl van maken?

  Dan heb ik voor jou een speciale aanbieding!
  Ontvang 3 individuele ontspanningssessies en een gratis deelname aan een cacao ceremonie (ter waarde van €55). Dit pakket is ontworpen om de verbinding met jezelf te versterken en de balans in je energiestroom te herstellen.

   En omdat jouw welzijn voorop staat, voel je vrij om eventuele vragen te stellen voordat je de beslissing neemt. Ik kijk ernaar uit om je te ondersteunen op jouw ontspanningsreis! 

  Wil jij dit?

  Reacties van eerdere klanten

   Accountmanager (58)

  Het woord DIVINE is het eerste wat bij mij op komt. Het bracht mij: zowel lichamelijke als geestelijke ontspanning, even helemaal ME-time. Merel is in haar aanwezigheid als een zuivere ziel, combineert met compassie, inlevingsvermogen en humor. Haar touch is magic.

  Rianne (42)

  Digital product manager 

  Een hele fijne en mooie ervaring. Haar fijne stem, liefdevolle energie en zachte aanrakingen zorgde ervoor dat ik uit mijn hoofd kon komen en in mijn lijf kon zakken. Iets wat ik normaal erg lastig vind. Ik vind het normaal vrij lastig om controle los te laten en me over te geven. Door de rust en warmte die Merel uitstraalt lukte dit wel en het was mooi om te ervaren dat loslaten eigenlijk heel veel rust en ontspanning geeft.

  Femke (41)

  Je hebt een hele fijne stem en de muziek was ook heel fijn. Ik vond het heel fijn om dat vrouwelijke stuk in te zetten en daar meer in te zakken. Daar heb ik nog mooie kansen liggen 😃 ik vind je aanraking ook fijn en helpend. Ik vond het ook heel fijn hoe we rustig begonnen met even inchecken bij elkaar en achteraf de rust en ruimte hadden om met elkaar te bespreken wat er boven kwam.

   Karina (33)

  Er was verbinding, zachte kracht en alles mocht er zijn. 
  De energie en stem van Merel stralen rust uit. De tijd was er even niet meer en ik heb mijn kern mogen voelen. Wanneer er verdriet was mocht dit er zijn en voelde ik mij veilig. De zachte aanrakingen waren heel zacht, hierdoor kon ik nog meer zakken in mijn lichaam. Ik ging weg met een boost vrouwelijke zachte kracht en dat was heerlijk om te mogen ervaren.

  Wanneer je op zoek bent naar een middag zelfliefde kan Merel dit neerzetten voor je. Ze zoomt in op wat er is en voelt feilloos aan wat er nodig is.