One Sisterhood

Exclusieve Vrouwencirkel

1 jaar lang met 1 groep vrouwen ieder seizoen verbinden

 

Een plek waar je volledig jezelf mag zijn, ook in contact met anderen. 

Deze exclusieve vrouwencirkel is een plek waarbij iedereen in alle veiligheid haar verhaal kan delen. Samen kunnen we elkaar liefdevol bijstaan waardoor je je minder alleen voelt in het dealen met je uitdagingen van het leven en je kunt geïnspireerd worden door hoe andere omgaan met uitdagingen. Het delen zorgt voor bewustwording, kan een opluchting zijn en zorgt voor herkenning en steun. Dat geeft kracht en groei!

 

Een vrouwencirkel is een eeuwenoude traditie waar vrouwen samenkomen om wijsheden te delen, elkaar te steunen en de vrouwelijke kracht te verbinden. Hier rustten ze uit, zorgden voor elkaar en deelden zij verhalen en ervaringen. De zachte, vrouwelijke kant en het oog voor het grote geheel gaf hen inzichten over de samenleving en deelden deze na de cirkel met het stamhoofd. Zo werkten mannen en vrouwen samen in hun gemeenschap.

 

Op 12 maart is de eerste groep gestart. De volgende startdatum zullen we later bekend maken!

Verbinding    Uniek    Veilig    Waardevol

 

Wat kun je verwachten?
4 vrouwencirkels & een overnachting op een eiland

We beginnen en eindigen warm op een mooie locatie in Amsterdam aan de Amstel bij bbb health boutique waar Merel vaker meditatie en cacao ceremonies geeft. In de lente en zomer zien we elkaar buiten midden in de natuur rondom het vuur op Natuureiland Jisp van Nienke. Met als klap op de vuurpijl een vrouwencirkel met overnachting op het onbewoonde eiland in Jisp. 

Samen verbinden we met vrouwelijke kracht, die van jezelf en die van elkaar.  Wij geloven dat alles al in je zit. Vanuit daar kunnen we intunen op wat jij mag oproepen voor dat moment.

Ervaar meer openheid,
verbondenheid en diepgang

Voor wie?

Voor de vrouw die weet dat er meer is. De vrouw die openstaat voor verandering en er klaar voor is om meer aandacht aan zichzelf te besteden. De vrouw die meer wil kunnen genieten van het leven en de wereld om haar heen.

Voor de vrouw die meer diepgang verlangt in zichzelf, in het leven en relaties. 

 

Lieve vrouw, ben je klaar voor jouw jaar?
Je bent meer dan welkom!

De ervaring van Marjolein: 

Dit was alsof ik een dag op een retraite was. Een onverwacht unieke avond die overspoelde van liefde. 1 met de elementen, loskomen van het vaste land en loskomen van alles dat niet meer dient. Dit smaakt naar meer! Nienke en Merel hebben dit fantastisch begeleid.

De ervaring van Nina:

Lastig om in woorden te omschrijven. Dit voel je door je hele lijf, het is tegelijk emotioneel, bevrijdend en energie gevend. Ik kan het iedere vrouw aanraden. De groep vrouwen dragen en ondersteunen elkaar en Nienke en Merel zorgen voor een veilige en liefdevolle sfeer. 

Waar, wanneer en met wie? 

Waar

Locatie binnen: bbb health boutique aan de Amstel 163 in Amsterdam. Locatie buiten: Natuureiland Jisp, Nienke haalt je met de boot op bij het Molenpad in Jisp. 

Wanneer

Zondag 12 maart 15.00 - 17.30 

Vrijdag 12 mei 19.00 - 21.30 

Vrijdag 1 september 19.00 - zaterdag 12.00 

Zondag 12 november 15.00 - 17.30 

Met wie

De vrouwencirkels organiseer ik samen met Nienke van Natuureiland Jisp. Nienke en ik hebben elkaar leren kennen als karmayogi en het klikte meteen. We willen graag bijdragen aan een fijn bestaan met meer zelfbewustzijn en connectie met je innerlijke kracht. Met Nienke haar NLP achtergrond en haar mooie natuurdagen en mijn ervaring in meditatie en bewustzijn besloten we vrouwen samen te brengen. 

Om de veilige en intieme sfeer te bieden is er een maximum van 10 vrouwen in deze sisterhood.

Op 12 maart is de eerste groep gestart. 
De volgende startdatum zullen we later bekend maken.

Wil je op de hoogte gehouden worden van de nieuwe start datum? Vul hier je emailadres in!

Gun jij jezelf dit? Je mag het zien als selfcare waar vanuit weer nieuwe dingen kunnen ontstaan en je in je eigen kracht komt te staan. 

REVIEWS

Maaike 

Het was een magische avond. Een warme reis die begon in de boot. Ik vond het heerlijk om weer eens met enkel vrouwen te zijn. Ik voelde oprechtheid en joy! Heel fijn. Heel dankbaar hiervoor.

Diny

Wat een verbondenheid voelde ik bij de meditatie. Wat een mooie uitspraak 'delen is helen'. Heerlijk om te delen, gehoord te worden en daardoor tot actie willen overgaan. Geen feedback aan elkaar geven, alleen luisteren. Wat was ik blij dat ik er was! 

Ingrid
Op het moment dat we op de boot stapte kwam er een rust over mij heen. Dat ik op h et eiland stapte was ik vol verwondering en voelde me zeer welkom. De avond leerde mij dat ik geneigd ben om snel negatief te denken en nu leerde ik omdenken. Dat je al mooie levenslessen krijgt in je gehele leven. De vuursprong gaf kracht! 

Wendeline

Ik voelde meteen een veilig toen we het eiland opstapte en de tent in mochten. Voelde me welkom, het was vertrouwt. Bedankt voor de fijne en warme avond! 

After Care

Wellicht zijn er wat zaken los gekomen in jou die na de vrouwen cirkel nog een plekje moeten krijgen. Of wil je dieper ingaan op de inzichten die je hebt gekregen en deze integreren in je leven. Dan help ik je graag om vanuit verbinding met jezelf door te pakken op dit onderwerp. Er is een enorme variatie aan tools, tips en meditaties beschikbaar om je te helpen meer in balans te komen of te blijven. Samen kunnen we ontdekken wat werkt voor jou!

Impressie van eerdere Vrouwencirkels 

November 2022

Van buiten naar binnen

September 2022
Veilig bij jezelf

Augustus 2022 met overnachting
 Volle maan editie Verandering

Juni 2022 Midzomeravond
Spring! En durf te vertrouwen