Online Cacao Ceremonie

Verbinden met de magie van de cacao 

Vanuit huis verbinden met jezelf, vrouwelijke energie en gelijkgestemde.

Online komen we samen waar we met de hulp van de zachte kracht van cacao intunen op wat er leeft in jou. Door in veilige, liefdevolle groep te verbinden kun je ontspannen en connectie maken met je hart.  

Die hartverbinding brengt aan het licht wat jij op dat moment mag ontmoeten. Zodat je inzichten kunt opdoen en opnieuw in je eigen kracht kunt gaan staan. 

  Met liefdevolle aandacht bij jezelf.

  Wat kun je verwachten?

  Via Zoom komen we samen. Er is ruimte voor een incheck moment waarna ik ik je meeneem in een begeleide meditatie. Tijdens de meditatie drinken we de cacao. Er is ruimte om te journalen & daarna sluiten we na een eventuele deelronde af. 

  Vanuit een liefdevolle verbinding mag je antwoorden ontvangen. 

  Een prachtig ritueel voor de vrouw die haar leven vanuit hart & ziel leeft!
  De cacaoceremonie duurt 1,5 uur. 

  De cacao die ik gebruik tijdens de ceremonie is voor ceremonieel gebruik. Ik maak de cacao speciaal voor deze ceremonie en gebruik daarvoor kruiden. 

   

  Voorbereiding

  • Maak de cacao net voordat de meeting begint. Heb je geen cacao?
   Voor €6,50 kun je 45 gram (precies genoeg voor 1 ceremonieel kopje cacao) pure cacao bestellen met recept, excl verzendkosten €2,20). De cacao komt uit Alta Verapaz, Guatemala is natuurlijk, puur & 
   biologisch geteeld. Mail mij & bestel!
  • Zorg dat je in een fijne ruimte zit waar je niet gestoord kunt worden. Met een kaarsje, een fijn kussentje en bijvoorbeeld een lekker luchtje kun je de juiste sfeer neerzetten. 
   • Draag comfortabele kleding waarin je helemaal kan ontspannen.
   • Het is fijn om een schrijfboekje en een pen bij je te hebben.
   • Zorg ervoor dat je laptop, tablet of telefoon is opgeladen.

  Heb je vragen, voel je vrij me altijd te mailen of een berichtje te sturen via instagram. Ik kijk er naar uit om je te ontvangen!

   

  Cacao expands your ability to connect