Empowerment Boost

Bemoedigende woorden rechtstreeks naar jouw hart

Stap in je kracht

€11,00

Een motiverende audioboodschap die je energie geeft, je zelfvertrouwen vergroot en je helpt je doelen te bereiken. Het zit vol inspirerende woorden om je te helpen je volledige potentieel te bereiken en zet je aan tot actie, waardoor je momentum kunt creëren in je leven.

Audio opname van 8 minuten.

De audio kan je gebruiken voor jezelf en eventueel je gezin en is niet bedoeld om verder te delen.

Ontvang een liefdevolle omhelzing voor je ziel met deze troostende audioboodschap

Een reis van zelfwaardering

Sluit je ogen, druk op play, en laat de geruststellende stem je begeleiden door een reis van zelfliefde en acceptatie.

De opname herinnert je eraan dat je genoeg bent, precies zoals je nu bent. De kracht die in jou schuilt, wordt benadrukt, en je wordt aangemoedigd die kracht te voelen.

Deze opname neemt je mee op een reis van zelfwaardering, waar je wordt aangemoedigd om trots te zijn op je dagelijkse strijd en elke stap die je zet. Het benadrukt dat je niet alleen bent en dat je een innerlijke kracht hebt die je door alles heen leidt. Kritische stemmen vervagen, en je wordt herinnerd aan je waarde en het recht op liefde en acceptatie.

Hoe bestel ik de audio? 

Je bestelt de audio door op de betaallink te klikken. Nadat je hebt betaald, wordt gevraagd om je e-mailadres en naam in te voeren. Vervolgens ontvang je een e-mail met de meditatie. Je kunt de opname downloaden en opslaan zodat je die zo vaak als je wilt kunt beluisteren.

Heb je vragen, voel je vrij me altijd te mailen of een berichtje te sturen via Instagram. Ik kijk er naar uit om je te ontvangen!

 

Voel je innerlijke kracht, omarm trots je dagelijkse strijd en laat de liefdevolle woorden binnenkomen.