Innerlijk kind meditatie

Een krachtige meditatie om emoties en gevoelens te helen.

Meditatie in verbinding met je Innerlijk Kind

€11.00,-

Een helende geleide meditatie waarbij je contact maakt met je innerlijke meisje. De opname is gemaakt voor vrouwen en zal dus ook aanspreken op een vrouwelijke manier. Audio opname van 42 minuten

De audio kan je gebruiken voor jezelf en eventueel je gezin en is niet bedoeld om verder te delen.

Met deze helende meditatie maak je contact met je kind. Oude pijnen kun je opnieuw aankijken en helen. 

Bewust of onbewust is bij een ieder van ons het innerlijk kind ooit geraakt. We hebben allemaal dingen meegemaakt die grote invloed hebben gehad op ons als kind. In sommige gevallen komt dat door traumatische ervaringen maar dat hoeft niet zo te zijn.

De manieren waarop wij geraakt zijn, wordt voor een groot deel bepaald door hoe we omgaan met onze gevoelens, kwetsbaarheden, belemmerende overtuigingen en oude patronen. En hier kunnen we de rest van ons leven last van hebben. 

Met deze helende meditatie kom je in contact met je kind en kun je oude pijnen kunnen we opnieuw aankijken en helen. Daarmee kun je jou innerlijk kind weer thuis laten voelen en geven wat het nodig heeft. Met liefde en zorg kan jezelf bevrijden van spanningen, oude patronen en oude pijn. 

    Hoe bestel ik de audio? 

    Je bestelt de audio door op de betaallink te klikken. Nadat je hebt betaald, wordt gevraagd om je e-mailadres en naam in te voeren. Vervolgens ontvang je een e-mail met de meditatie. Je kunt de opname downloaden en opslaan zodat je die zo vaak als je wilt kunt beluisteren. 

    Heb je vragen, voel je vrij me altijd te mailen of een berichtje te sturen via instagram. Ik kijk er naar uit om je te ontvangen!

     

    Bevrijd jezelf door contact te maken met je innerlijk kind