Hartverbinding 

Een krachtige meditatie om te verbinden met je hart

Meditatie Hartverbinding

€11,-

Een helende geleide meditatie waarin je contact maakt met je innerlijke wereld, je hart en de liefde in jou.
Audio opname van 33 minuten

De audio kan je gebruiken voor jezelf en eventueel je gezin en is niet bedoeld om verder te delen.

Met deze meditatie maak je contact met je hart. Je visualiseert je innerlijke wereld en ontmoet wat er naar boven mag komen. 

Dit is een moment om te verbinden met jezelf. Met jouw hart en je innerlijke wereld. Je maakt ruimte voor wat er gezien wil worden. Bewust sta je stil bij je hartenwensen. Vanuit een veilige en ontspannen houding stel je jezelf open.

Wanneer jij je openstelt voor dat wat er echt in jouw leeft. Kun je leven vanuit je hart vanuit jezelf zijn. Je mag omarmen wat er allemaal bij jou hoort. Zodat je de de compassie, het vertrouwen, de acceptatie, de liefde en de overgave volledig kunt waarnemen. Ervaar wat dit jou kan brengen!  

    Hoe bestel ik de audio? 

    Je bestelt de audio door op de betaallink te klikken. Nadat je hebt betaald, wordt gevraagd om je e-mailadres en naam in te voeren. Vervolgens ontvang je een e-mail met de meditatie. Je kunt de opname downloaden en opslaan zodat je die zo vaak als je wilt kunt beluisteren. 

    Heb je vragen, voel je vrij me altijd te mailen of een berichtje te sturen via instagram. Ik kijk er naar uit om je te ontvangen!

     

    Bevrijd jezelf door contact te maken met je innerlijk kind