Begeleide Cacao Ceremonie Meditatie 

Een meditatie voor jouw cacao ceremonie thuis

De cacao ceremonie is een eeuwenoud ritueel waarbij we ons openstellen voor de helende kracht van cacao en ons verbinden met onszelf en de wereld om ons heen. 

Als je thuis je eigen cacaoceremonie wilt maken, is deze begeleide meditatie perfect om de volledige ervaring van de ceremonie te omarmen.

Het is een geleide meditatie om je te om je lichaam te ontspannen, te helen en verbinding te maken met je ware essentie.

Je ontvangt 2 begeleide cacao ceremonie meditaties

 1. Begeleide Meditatie zonder muziek (audio opname van 25 min) 
 2. Begeleide Meditatie met achtergrondmuziek (audio opname van 45 min)

De audio kan je gebruiken voor jezelf en eventueel je gezin en is niet bedoeld om verder te delen.

Met deze zachte cacaomeditatie maak je contact met je gevoel en laat je los wat je los mag laten, zodat het weer kan gaan stromen.

Een meditatie bij een cacao ceremonie kan je ondersteunen om dieper te gaan in jezelf en om de volledige ervaring van de ceremonie te omarmen.

De meditatie helpt je:

 • Om in een rustige en ontspannen staat van zijn te komen waardoor je je beter kunt openstellen voor de ervaring en de energie van de ceremonie.
 • Om je geest te kalmeren en je bewustzijn te vergroten, waardoor je meer in contact kunt komen met jezelf, je emoties en je innerlijke wijsheid.
 • Om je te verbinden met de spirituele aspecten van de ceremonie en om bewuster te worden van de intenties die je wilt zetten tijdens de ceremonie.

Je dient zelf de cacao te bereiden. Heb je geen cacao of weet je niet hoe je het moet klaar maken? Bestel de cacao box en ontvang het hele pakket voor jouw persoonlijke cacao ceremonie at home!

  Hoe bestel ik de audio? 

  Binnen een paar minuten na het afronden van je bestelling ontvang je een mail met de link naar de pagina, waar je de opname kan downloaden.

  Heb je vragen, voel je vrij me altijd te mailen of een berichtje te sturen via Instagram

  Cacao expands your ability to connect