1-op-1 Ontspanningssessie

Ervaar diepe rust laad volledig op! 

Ik heb deze sessies ontworpen om te helpen ontspannen, te voelen en los te laten. Het doel is om een diep gevoel van rust, heling en balans te creëren.

Door middel van meditatie en bewuste ademhaling breng je je aandacht naar binnen. Ik voeg Reiki toe door middel van handoplegging, wat je helpt te aarden, te helen en te voelen. De zachte aanraking helpt stress en spanning in je lichaam los te laten, waardoor er ruimte en diepe rust ontstaat in zowel je lichaam als je geest.

Eerdere ervaringen

Sanne 45

Werkt bij de Overheid

Heel fijn en ontspannend! Hiermee echt even tijd voor mezelf genomen. Door de zachte en fijne sessie totale ontspanning ervaren.

Dierenarts (33)

Zeer vertrouwd, warm en ontspannen. Snel gerustgesteld na de eerste spanning over het hoe en wat. De ervaring om een langere periode te kunnen ontspannen icm de warme, kriebelende tintelingen. 

Diana (38)

Casemanager

Totale liefdevolle aandacht helemaal gericht op jou. Lekker zakken in je lijf en focus op je ademhaling en vervolgens op alles wat er los komt tijdens de sessie. Prachtig is het,  een echt cadeautje!

Herken jij dit? 

Je hebt moeite om tot rust te komen.

Je voelt je vaak moe. 

Je zit niet lekker in je vel en weet niet hoe je van dat gevoel afkomt. 

Je ervaart regelmatig stijfheid in je lichaam. 

Je voelt je futloos. 

Je hebt het gevoel dat je batterijtje moeilijk op te laden is. 

Je vind het maar moeilijk om de controle los te laten. 

Je voelt het aan alles, het wordt tijd dat je wat meer aandacht aan jezelf gaat besteden!

Hoe zou het zijn als.. 

Je batterij volledig opgeladen is? 

Je geen last meer hebt van die lichamelijke pijntje?

Je volledige diepe rust voelt in lichaam en geest? 

Je even geen stress en spanning ervaart in je lijf? 

Je weer lekker in je vel zit? 

Je weer goed kunt slapen? 

Je vermoeidheid afneemt?

Je steviger in je schoenen staat en meer vertrouwen voelt?

Jij je volledig ontspannen voelt? 

Je voor even gedragen wordt. 

Ontspannen, Voelen & Loslaten

Tijdens deze ontspanningssessie mag je alles los laten, volledig ontspannen en de ervaring van liefdevolle aanwezigheid omarmen. Ik begeleid je om een diepe ontspanning in je hele lichaam te ervaren. 

Ons zenuwstelsel staat altijd aan en slaat iedere indruk fysiek op in ons lichaam. Je kunt het voelen aan de gespannen schouders na een stressvolle dag, een knoop in je maag wanneer je onverwachte kritiek hebt ontvangen of een lichte hoofdpijn nadat je uren achter de laptop hebt gezeten. 

Tijdens deze 1op1 sessie zul je stap voor stap je hele lichaam ontspannen en door de rustgevende aanrakingen kun je nog dieper ontspannen. De ontspanning brengt de energiestroom weer in balans en zorgt ervoor dat je weer lekker in je vel voelt. 

Zodra je de diepe ontspanning kunt waarnemen kun je de opslagen spanning verzachten en volledig opladen. Je brengt je je lichaam en geest in ontspanning en zo ervaar je de stilte. De innerlijke stilte, brengt een diepe rust, een rust die veel sneller veel dieper gaat dan de rust die we ervaren tijdens de slaap.

Kom volledig tot rust, ervaar langdurige ontspanning in je lichaam en laat alle spanning los.

Wat kun je verwachten?

  Diepe rust, liefdevolle aandacht en zachte aanraking. 

  Een zachte sessie waar je volledig tot rust komt met de hulp van meditatie & bewuste ademhaling. Vervolgens ontvang je een uitgebreide reikibehandeling waarbij intuïtieve handoplegging je helpt om diepe ontspanning te ervaren. Je hoeft niets te doen, je mag gewoon ontvangen. Het loslaten, ontspannen en voelen gebeurt vanzelf, moeiteloos.
  Na afloop is er tijd om je ervaring eventueel te delen onder het genot van een kopje thee.
   
  De sessie duurt 1,5 uur en vindt plaats bij bbb health boutique aan de Amstel in Amsterdam.
  De prijs voor 1 sessie is €97.
   

  Wil jij jezelf een ontspanningssessie cadeau doen? 

  Heb je vragen, voel je vrij me altijd te mailen of een berichtje te sturen via instagram

  Ik kijk er naar uit om je hier te ontmoeten! 

  Het Verdiepingspakket

  Ultiem Ontspannen: Verdiepingspakket voor Innerlijke Balans en Zelfliefde

  Wil jij de sensatie van ontspannen, loslaten en vertrouwen nog dieper integreren? De ontspanning kunnen inbedden in jouw dagelijks leven en er een levensstijl van maken?

  Dan heb ik voor jou een speciale aanbieding!
  Ontvang 3 individuele ontspanningssessies en een gratis deelname aan een cacao ceremonie (ter waarde van €55). Dit pakket is ontworpen om de verbinding met jezelf te versterken en de balans in je energiestroom te herstellen.

   En omdat jouw welzijn voorop staat, voel je vrij om eventuele vragen te stellen voordat je de beslissing neemt. Ik kijk ernaar uit om je te ondersteunen op jouw ontspanningsreis! 

  Wil jij dit?

  Reacties van eerdere klanten

   Accountmanager (58)

  Het woord DIVINE is het eerste wat bij mij op komt. Het bracht mij: zowel lichamelijke als geestelijke ontspanning, even helemaal ME-time. Merel is in haar aanwezigheid als een zuivere ziel, combineert met compassie, inlevingsvermogen en humor. Haar touch is magic.

  Rianne (42)

  Digital product manager 

  Een hele fijne en mooie ervaring. Haar fijne stem, liefdevolle energie en zachte aanrakingen zorgde ervoor dat ik uit mijn hoofd kon komen en in mijn lijf kon zakken. Iets wat ik normaal erg lastig vind. Ik vind het normaal vrij lastig om controle los te laten en me over te geven. Door de rust en warmte die Merel uitstraalt lukte dit wel en het was mooi om te ervaren dat loslaten eigenlijk heel veel rust en ontspanning geeft.

  Marviëlla (30)

  Ik heb echt genoten van de 1-op-1 ontspanningssessie! De meditatie heeft me geholpen om mijn geest te kalmeren en in het moment te zijn. Wat ik het meest waardevol vond aan de ontspanningssessie was de mogelijkheid om echt tot rust te komen en mijn gedachten los te laten. Het gaf me een gevoel van innerlijke vrede en kalmte. Het was een geweldige manier om even weg te stappen van de drukte van het dagelijks leven en te ontspannen. Het heeft me geholpen om meer in contact te komen met mezelf en mijn eigen behoeften. Kortom, het was een waardevolle ervaring die me heeft geholpen om beter voor mezelf te zorgen. 😊

  Trix (42)

  Re-integratie coach

   

  Heel fijn! Merel nam echt even de tijd voor mij: eerst om samen met mij te landen en me voor te bereiden op de sessie. De sessie zelf was bijzonder omdat ik me soort van bewust was van de lagen waar ik doorheen zakte. Alsof ik wakker was in mijn slaap. Mijn lichaam werd onwijs zwaar om uiteindelijk ook echt even helemaal alles los te laten.