Dankjewel voor je aankoop!

Een oprechte dankjewel voor het kiezen van deze Cacao ervaring.
Ik ben vereerd dat mijn meditatie deel mag uitmaken van jouw innerlijke reis.

Controleer even of je de mail met de meditaties erin hebt ontvangen. Het kan tot max 10 minuten duren.
Als je de mail niet kunt vinden, controleer dan eerst je spamfolder. Mocht deze daar ook niet in staan, stuur mij een mail of een DM op Instagram. 

Ontdek hieronder thuisceremonietips en lees meer over onze nieuwsbrief!

Ontvang Inspiratie in je Inbox!

Wil je regelmatig geïnspireerd en gemotiveerd worden?

Je ontvangt maximaal 2 keer per maand een mail boordevol inspiratie, praktische tips en waardevolle informatie over meditatie, in verbinding leven, persoonlijke groei en meer.

Laat je leiden op een pad van bewustwording en ontdek nieuwe manieren om dieper in contact te komen met jezelf en de wereld om je heen. We delen inzichten, ervaringen en houden je op de hoogte van bijzondere evenementen en activiteiten.

Klik hieronder om je in te schrijven en deel uit te maken van onze inspirerende gemeenschap.

Laten we samen groeien!

Veel plezier met het beluisteren van de meditatie!

Voor een optimale thuis ceremonie is het fijn om de dag zelf en de dagen ervoor zo min mogelijk koffie te drinken of dierlijke producten te eten.

Daarnaast is het fijn om een plekje te creëren waar je niet gestoord kunt worden en waar je helemaal jezelf kunt zijn. Je kunt een kaarsje aansteken, een geurende wierook aansteken en of een setje orakelkaarten erbij pakken. Ook kan het fijn zijn om een journal in de buurt te houden, zodat je kunt schrijven tijdens of voor het drinken van de cacao. 

Het recept vind je in de mail!

Ik wens je een mooie cacaoreis toe. 

Liefs, Merel