Cacao Ceremonie 

Volle maan

De volle maan staat bekend als een periode waarin de energie sterk voelbaar is, en dit biedt een uitstekende gelegenheid om de kracht van cacao te versterken.

De helderheid en gevoeligheid worden aangescherpt, waardoor je gemakkelijker toegang krijgt tot je verlangens, emoties, creativiteit en intuïtie.

De volle maan in Steenbok staat jaarlijks bekend om overvolle agenda's, een verhoogd gevoel van verantwoordelijkheid en een sterke drang naar prestatie.
Het perfecte moment voor een middagje Selfcare!

Regelmatig begeleid ik een groep vrouwen in een cacao ceremonie. Samen ervaren we de zachte kracht van cacao en tunen we in op de energie in jou. Door in veilige, liefdevolle groep te verbinden met wie jij diep van binnen bent versterk je het ''ik mag er zijn" gevoel. Het gevoel komt niet alleen uit jezelf maar we stimuleren elkaar door elkaars voorbeeld te zijn en helemaal te gaan staan voor wie jij bent. 

We stappen uit het hoofd en in ons lijf en verbinden met je hart. Die hartverbinding brengt aan het licht wat jij op dat moment mag ontmoeten. Zodat je inzichten kunt opdoen en opnieuw in je eigen kracht kunt gaan staan. 

  De cacao brengt liefdevolle ontspanning zodat je naar binnen kunt keren en thuis kunt komen bij jezelf! 

  De kracht van Reiki

  Reiki is een universele energie die altijd en overal in overvloed aanwezig is en door handoplegging doorgegeven kan worden. Vaak gebruik ik reiki om je te helpen nog dieper te ontspannen en de energie in je lijf te laten stromen. Reiki werkt helend op lichamelijk, geestelijk en emotioneel niveau. Leer hier meer over hoe ik het gebruik. 

  Voor wie?

  Voor iedere vrouw die klaar is JA te zeggen tegen het leven en alles dat daarbij mag omarmen. De vrouw die zich wil verbinden met gelijkgestemden. De vrouw die vanuit liefdevolle aandacht verantwoordelijkheid wil nemen voor haar eigen leven

  De vrouw die JA zegt tegen:

  • Wil je meer helderheid in je leven?
  • Ben je op zoek naar spirituele groei
  • Wil jij je verbinden met je authentieke zelf? 
  • Wil je je levensenergie voelen? 
  • Ben je er klaar voor om blokkades aan te kijken en te doorbreken?

  Verbinden met de magie van de cacao 

  Wat kun je verwachten?

  Een volledig verzorgde middag gevuld met me-time. Uit je hoofd en in verbinding met je hart. Ik werk graag met cacao omdat het altijd prachtige inzichten en je hoofd even uit zet. Vanuit een liefdevolle verbinding mag je antwoorden ontvangen. 

  De cacao brengt kalmte, vertrouwen en ontspanning. Vanuit daar mag je naar binnen keren en thuis komen bij jezelf

  Naast het gebruik van de cacao gebruik ik meditatie, muziek en reiki aanraking om de verbinding te vergroten en nog dieper in jezelf te zakken. 

  Een prachtig ritueel voor de vrouw die haar leven vanuit hart & ziel leeft!
  De cacaoceremonie duurt 2,5 uur. 

  De cacao die ik gebruik tijdens de ceremonie is voor ceremonieel gebruik. Ik maak de cacao speciaal voor deze ceremonie en gebruik daarvoor kruiden. 

  Het is fijn om comfortabele kleding aan te hebben waarin je helemaal kan ontspannen.

   Een ceremonie van meer dan 2,5 uur. Ik neem je mee op een innerlijke reis zodat alles weer gaat stromen. Doormiddel van de cacao, meditatie, reiki en muziek en maak je liefdevol verbinding met jezelf.

   Zondag 15 December

   Tijd: 15.15  tot 17.45u
   Locatie: Hazenstraat 51, Amsterdam

   Kom je samen en ontvang €9 euro korting per kaartje. Gebruik daarvoor het drop down menu. 

   Max 12 deelnemers.

   Is jouw portemonnee kleiner? Dan ben je ook van harte welkom! Er zijn 2 kaartjes voor €35 beschikbaar. Wil je daar gebruik van maken, mail mij en ontvang een tikkie. 

   Heb je vragen, voel je vrij me altijd te mailen of een berichtje te sturen via instagram. Ik kijk er naar uit om je te ontvangen!

   Cacao expands your ability to connect